2777
2789
عنوان

زیر قاب عکس خواعر برادرم یه کلید ب نخ اویزون پیدا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 19 پست
چند وقته پیشم یه انگشتر جلو حموم ک تو اتاق خوابه پیدا شد ماله هیچ کی نبود. و معمولی هم بود

بیشتر انگار برا مخ زنیه تا بخت بستن حلقه ،کلید که نشان از مفتاح و..اس بیشتر ب طلسم محبتو اینا میخوره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
پیش دعا نویس ببره بهتره ممکنه اتیش بزنه این اتیشه رو زندگی خواهرش تاثیر بزاره البته دعا نویس خوبم گی ...

راس میگه این خانوم ولی پیدا کردنش از اشنایی دروهمسایه چیزی بپرسه پیدا میکنن .اگرم نشد ک اول ب اب روون بده بعد اتیش بزن چون مامان من میگ ی شب خاب دیدم ک دارم جلو خونه چیزی روآتیش میزنم دقیقا روز بعدش میومد رسیذ ب نزدیک خونه ی پارچه عجیب غریب پیدا کرد ک موی گرگ بهش بودک معلوم بود جادوعه بعد اتیشش زد😬🤕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیش دعا نویس ببره بهتره ممکنه اتیش بزنه این اتیشه رو زندگی خواهرش تاثیر بزاره البته دعا نویس خوبم گی ...

اره عزیزم دقیقا درست گفتین شما خطرناکه

یادمه کسی میگفت کاغذ طلسم پیدا میکنه اتش میزنه بعد اون دیوانه واقعی میشه

معمولا پیامبرم فرمودن ک سرکه باطل میکنه

اما مسعله اینه ک قفلش نیست. 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
بیشتر انگار برا مخ زنیه تا بخت بستن حلقه ،کلید که نشان از مفتاح و..اس بیشتر ب طلسم محبتو اینا میخوره

یاخدا اره ابجیم واقعا خوشگله خیلیا دوسشدارن ولی سنی ک ندار هجده نوزده سالشه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
اره عزیزم دقیقا درست گفتین شما خطرناکهیادمه کسی میگفت کاغذ طلسم پیدا میکنه اتش میزنه بعد اون دیوانه ...

بهترین حالت اینک بندازیش تو اب روان منتهی قبلش سحرش رو باطل کن یه دعای صوتی دارم بزا ت خونه پیش اجیت پخش بشه علاوه بر این حرز امام جواد ب خودش ببنده و یکسری دستور عمل بهت میدم انجامشون بده ان شاء الله باطل میشه،منتهی فقد این نیس اینو باطل کنی بازم درس میکنن باس یکاری کنین ک کلن هیچ جادویی اثر نکنه ک همین صوتی ک گفتمو حرز بستن تا یه حدودی کمک میکنه بقیش دگ بستگی ب شدت قوی بودن طلسم داره

این ایدی منه ت ایتا یا تلگرام یه پیام بده صوتو پی دی افا رو برات بفرستم

o30eangirl

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید