2777
2789
عنوان

من یه نذری کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت که بپوشی عزیزم چنان احساس ارامش و غرور میکنی که اصلا دیگه دلت نمیاد نپوشی.مخصوصا که نیتت هم ب ...

برام دعا کنید 💙میدونی من اعتقاد دارم یه تیکه پارچه نیس که همینطوری بشه سرش کرد 

برای همین گفتم بی حرمتی ببینم خدای نکرده میکنم یا غر میزنم نمیپوشمش 

باید دلی پوشید نباید همش گفت وای گرمه،وای این چیه، 

حرمتش باید حفظ شه 

ایشالله سعادتشو داشته باشم

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

وقتی چادرمو گذاشتم کنار بهترین تصمیم زندگیمو گرفتم و تو این موارد دیدگاه ها متفاوته

ولی به نظرم تصمیمت احساسیه و چیزایی که منطقی نباشن هم زیاد موندگار نیستن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

عزیزم چادر خودش اصلا سخت نیست.  خیلی هم حس خوبی داره.  فقط گاهی توهین ها و نگاه های آزار دهنده اذیتت میکنه.  اونم فقط تو یه مناطقی از شهر هست. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وقتی چادرمو گذاشتم کنار بهترین تصمیم زندگیمو گرفتم و تو این موارد دیدگاه ها متفاوتهولی به نظرم تصمیم ...

نمیدونم دیدگاه ها متفاوته 

اما این  

حاجت من به حدی بزرگ هست که نذرراز این بزرگتر هم ارزششو داشته باش

اماخب من الانم حجاب کامل دارم خیلییییی آرایشی و اینا نبودم بخوام اذیت شم

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

جو ندین واسه هرچیزی.مردا و مجردارو چی فرض کردین؟انسانن.ببخشید حیوون نیستن ک با دوتا تار مو تحریک بشن ...

حیوون نیستن انسانن 

عقل دارن شهوتم دارن 

برو تو جامعه ببین چه خبره تا بفهمی که کسی که اندامشو به نمایش نمیزاره چه خدمت بزرگی به همنوعانش میکنه.

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....