2777
2789
عنوان

من یه نذری کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست
جو ندین واسه هرچیزی.مردا و مجردارو چی فرض کردین؟انسانن.ببخشید حیوون نیستن ک با دوتا تار مو تحریک بشن ...

عزیزم من بد بختیش را دارم می بینم .کمترین اثرش همین که دو تا داداش دارم هر کس رو بهشون معرفی میکنیم نمی پسندند از بس که دخترای رنگارنگ دیدن .حالا اون زندگیایی که به خاطر بی حجابیا از هم پاشیده  بماند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حیوون نیستن انسانن عقل دارن شهوتم دارن برو تو جامعه ببین چه خبره تا بفهمی که کسی که اندامشو به نمایش ...

بنده هم نشستم تو خونم. تو جامعه هستم.

مردای شما نمیتونن شهوتشون و کنترل کنن تعمیم به همه ندین. 

بقول خودت وقتی عقل و شعور باشه همچی کنترل میشه . 

اگر شما روزی یک ساعت تو جامعه ای .من صبح تا شب تو جامعم 

من ازدواج که کردم به خواست شوهرم چادری شدم.الان واقعا دوسش دارم و خودم حاضر نیستم کنار بذارمش.احساس ...

عزیزم خوشبخت باشید الهیییی 

دعا کن منم حاجتمو بگیرم🌻🥺

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

عزیزم من بد بختیش را دارم می بینم .کمترین اثرش همین که دو تا داداش دارم هر کس رو بهشون معرفی میکنیم ...

عزیزم چ ربطی داره؟

قرار نیست تو مساله ازدواج طرف هرکی بهش معرفی شد رو قبول کنه. شما معرفی میکنی اون دوتا هم قدرت انتخاب دارن.

متوجه منظورم هستی>؟

چادر هم ی پوششه مثل بقیه لباسا .

پوششه درست ولی باید خودتم ازش راضی باشی

من تا یه سنی اوکی بودم باهاش بعدش دیگه رو اعصابم بود

با خودم میگفتم چرا الکی خودمو زجر بدم وقتی خدا آزاد آفریدتم؟ این مردا هستن که باید نگاه خودشونو کنترل کنن و... 

والا الان انقدر دوروزمونه خرابه که یه سریا فتیش چادرم گرفتن، کسیو با چادر ببینن خیالپردازی های جنسی میکنن راجع بهش و اینو از زبون مرد ها شنیدم.... 

پس واقعا فرقی نمیکنه چجوری باشی، فقط جوری باشه که از خودت ناراضی نباشی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
پوششه درست ولی باید خودتم ازش راضی باشیمن تا یه سنی اوکی بودم باهاش بعدش دیگه رو اعصابم بودبا خودم م ...

دقیقا عزیزم.من بیحجابم. تاحالا ببین تاحالا هیچ مزاحمتی برام پیش نیومده.

نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن

عزیزم چ ربطی داره؟قرار نیست تو مساله ازدواج طرف هرکی بهش معرفی شد رو قبول کنه. شما معرفی میکنی اون د ...

شما متوجه نیستی عزیزم. ان شالاه زودتر از اینکه دیر بشه بفهمید منظور منو.بعضی وقتا ادما زور میزنند که نفهمند.

نمیدونم دیدگاه ها متفاوته اما این حاجت من به حدی بزرگ هست که نذرراز این بزرگتر هم ارزششو داشته باشا ...

میگم دیگه منعت نمیکنم و نمیگم بده، باید امتحانش کنی! 

ولی اگه دیدی سختته خودتو عذاب نده

امیدوارم به خواستت برسی عزیزم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دقیقا عزیزم.من بیحجابم. تاحالا ببین تاحالا هیچ مزاحمتی برام پیش نیومده.نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن

خدا میدونه چقدر حق الناس افتاده گردنت  عزیزم.مگه قضبه فقط اینه که مزاحممت نشن.نه عزیزم میدونی چفدر لذتهای هست که فقط با دیدنه.لذت حرام.

شما متوجه نیستی عزیزم. ان شالاه زودتر از اینکه دیر بشه بفهمید منظور منو.بعضی وقتا ادما زور میزنند که ...

عزیزم خود بزرگ بینی داری چقدر

نکنه همه نفهمن شما با فهم و عاقل.برادرات مشگل تصمیم گیری دارن به بقیه چ ربطی داره

دقیقا عزیزم.من بیحجابم. تاحالا ببین تاحالا هیچ مزاحمتی برام پیش نیومده.نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن

منم همینطور

جالب اینجاست اون زمان که چادری بودم بیشتر مزاحمت داشتم تا الان😑

یه سریا هم بهم میگفتن اره اونایی که چادرین از همه گناهکار ترن چادر میپوشن لو نرن و اینا

واقعا ملت احمقی داریم

خدا میدونه چقدر حق الناس افتاده گردنت عزیزم.مگه قضبه فقط اینه که مزاحممت نشن.نه عزیزم میدونی چفدر ل ...

دیگه داری زیاد از حد خودت حرف میزنیا.

بیا ثابت کن حق ناس گردنم افتاده.مدرک نداشتی ازت شکایت میکنم اعاده حیثیت میکنم.

میدونی ک براحتیم میتونم