2777
2789

داداشم فقط ۱۸ سالشه امسال ترم ۱ بعد عمه ی ‌پر رو ام  به مامانم گفت سینا جان شرایطش خیلی خوبه دیگه باید داماد شه چند تا دخترم به مامانم نشون داد مامانم اهل بحث و تیکه و اینا نیست از این لحاظ خیلی آروم میبینی بعد محل نمیبینم اما داداشم یهو جوش اورد برای اولین بار تو زندگیش با یکی بحثش شد به عمم گفت به شما ربطی نداره من بیکار نیستم تو این ازدواج کنم یک عالمه برنامه برای آینده دارم بعدم زد بیرون از خونه مامان بزرگم به نظرتون کارش درسته بوده یانه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا واکنشش درست بوده با توجه به سنش و با توجه به رفتار عمتون

منم به نظرم درست بوده و اینکه کلا ین ازدواج تو فامیلی ۳۰ به بعد تازه رشته داداشم که بدتر بعد اینقدرم بعدش تیکه انداخت نمیدونم از دستش چیکار کنم مامان وبابامم اومد خونه میگفتن افرین سینا خوب گفتی

😐۱۸ سالشه فقط و جوگیرع چه خبرع

جلوگیری نیست چند بار دیگه گفته بعدم داداش من اصلا حتی به دخترا نگاهم نمیکنه کلا کلش انقدر تو کتاب بوده پایین همه جا فقط با من ارتباط داره بعد اینقدرم از این بحث ها بدش میاد 

دختر مختر نداره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم به نظرم درست بوده و اینکه کلا ین ازدواج تو فامیلی ۳۰ به بعد تازه رشته داداشم که بدتر بعد اینقدرم ...

عمه الان برای شما جزو خانواده درجه ۲ هست حتی برای باباتون. پس حرفاشو زیاد جدی نگیرین. دعوا هم نکنین. درمورد چیزای خصوصی اگه نظر داد، با ملایمت بگین ما خودمون به فکرشیم ممنون. این یعنی ساکت شو زن به تو ربطی نداره.