2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کواموکسی کلاو 643

دختر منم اینو خورد بازم ۵ روز بود تب داشت رفتم دکتر گفت روش جواب نداده فارمنتین ۴۰۰ داد با شربت دکسترو و شربت نئوتادین ساشه پودری مونته لوکاس یه شب اینارو دادم تبش قطع شد مرتب اب سیب بهش بده ختمی دم کن بده بخوره ۵ روز ببرش حموم به مدت ده دقیقه زیر دوش آب گرم پشتش رو ماساژ بده بعد اومد با سشوار خشکش کن یه ومنوش بابونه بهش دم کن بخوره و شرش رو ببند وه سرما له سرش نرسه و اون روز جایی نره ایشالله خوب میشه

دختر منم اینو خورد بازم ۵ روز بود تب داشت رفتم دکتر گفت روش جواب نداده فارمنتین ۴۰۰ داد با شربت دکست ...

شربت دکسترو هم دادم اون ساشه ها هم میخوره

ولی مشکل همینه با اینکه خوش غذاست 

الان از غذا خوردنو اب میوه خوردن افتاده

😭

9روز دیگه عروسی خواهرمه 

دعا کن پسرم زودتر خوب بشه 

نه لباس خریدم نه مو رنگ کردم 

اصلا اینا هیچی 

پسرم فقط خوب بشه استرس دارم

شربت دکسترو هم دادم اون ساشه ها هم میخورهولی مشکل همینه با اینکه خوش غذاست الان از غذا خوردنو اب میو ...

ببین بدنش عفونت داره اول باید عفونت رو درمان کنی ختمی خیلی کمک میکنه دختر منم لب به هیچی نمیزد دو روز بود حتی آبم نخورده بود که دکتر گفت چرا انقد بی حاله گفتم هیچی نمیخوره مرتب مایعات داغ بهش بده با آنتی بیوتیک خوب قولت میدم دو روزه خوب شه و به عروسی برسی