2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوو عزیزم

هیچی هیچی لازم نیس بخری، فقط و فقط قرص سه کاره ی فنیش، نه نمک نیاز هس، نه جلا دهنده، قرص سه کاره راحت و بی دردسر که داخلش نمک و جلا هم هست، ظرفها رو هم برق میندازه، تازه من تایم رو یک ساعت و نیم تنظیم میکنم نه بیشتر 

اول نمک رو چک کن باید پر پر باشه. تو صفحه هم همیشه چک کن هر وقت تموم بشه آلارم میده. منم بوش دارم ژل پریل میریزم و جلادهنده هم میریزم که ظرفا براق بشه و لک و رسوب نشه. همیشه تا ظرفشویی کارش تموم شد ظرفا رو زود خارج کن مثل کابینت ازش استفاده نکنی چون میکروب میگیره. فیلترش و چند ماهی یه بار چک کن.  در کل یعنی قلب آشپزخونه میشه آنقدری که اگر نباشه من که میمیرم 

آهان تایم بیست و نه هم واسه اکثر ظرفا کافیه ‌ . من فقط یه وقتایی که مهمون میاد و ظروف پذیرایی رو بخوام خیلی تمیز کنم می‌زارم رو یک ساعت و نیم. وگرنه همون بیست و نه خوبه