2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای اصلاامتحان کردی؟منم همین فکرو میکردم بعد فهمیدم همه قرمه سبزیا و آبگوشتایی که بدون دنبه درست ...

اب

گوشت بله

ولی قرمه نه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
وااای🫠🤤🤤من یه روز قبلش سبزی رو اندازه5ساعت سرخ میکنم روز بعدشم صبح زوود اول میزارم لوبیا بپزه بعد ...

۵ ساعت سرخ کردن سبزی!!!؟

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

وااای🫠🤤🤤من یه روز قبلش سبزی رو اندازه5ساعت سرخ میکنم روز بعدشم صبح زوود اول میزارم لوبیا بپزه بعد ...

چقد شبیه من درست میکنی عزیزم

مطمعنم خیلی خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه

منم از این به بعد میزارم سبزی بیشتر سرخ بشه😊

عزیزم😂😂😭😭

سالاد شیرازی هم کنارش درست کن😍

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
۵ ساعت سرخ کردن سبزی!!!؟

بلهههه سیاه میشه ولی اصلااا نمسوزه

روغن هم زیاد میریزم ک خورشتم قشنگ روغن بندازه🫠🤤🤤از مامانم یاد گرفتم که خورشتش محشرهههههههه

چقد شبیه من درست میکنی عزیزممطمعنم خیلی خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشهمنم از این به بعد میزارم سبزی بیشتر ...

قربونت برم🥰🥰

اره بزار فقط مواظب باش نسوزه