2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلمه ی ولگرد درست نیست سگ بی پناه

ولگردن،حامی حیواناتی نباشیم که به خاطر عادت اشتباه غذا دادن انسانا جمعیتشون زیاد شده و اکو سیستم جانوری بیرون شهرا رو بهم ریختن،یعنی شدن گونه مهاجم و حیوانات دیگه رو شکار میکنن چون جمعیتشون زیاده،گرسنه باشن به اتسانم حمله میکنن تو شرایط سخت

ولگردن،حامی حیواناتی نباشیم که به خاطر عادت اشتباه غذا دادن انسانا جمعیتشون زیاد شده و اکو سیستم جان ...

دوست عزیز دیگه اکوسیستمی وجود ندارد اطراف شهر همش شده زباله و نخاله های ساختمانی

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
ولگردن،حامی حیواناتی نباشیم که به خاطر عادت اشتباه غذا دادن انسانا جمعیتشون زیاد شده و اکو سیستم جان ...

وای همین پارسال رفتم دست به آب گلاب به روت از تو تراس دیدم پسره داره میدووووووه فرار میکنه کیف مدرسه هم رو شونش بود دبستانی بود سگههههه هم بدووووو اگر میگرفتش قورتش میداد یهو یه ماشینی خدا خیرش بده ترنز کرد جلو پاپسره سوارش کرد نجاتش داد

یوز پلنگ ایرانی یه پرندگان کمیاب به خاطر جمعیت زیاد اینا دارن کاملا منقرض میشن

یوزپلنگ ایرانی به خاطر سگ های گله و دامپروری ماست که داره نابود میشه نه این زبون بسته ها

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
یوزپلنگ ایرانی به خاطر سگ های گله و دامپروری ماست که داره نابود میشه نه این زبون بسته ها

یکم مطالعه کن کمتر غذا بده بهشون،حتی تو کشورای اروپایی هم گفتن یا باید معدوم بشن یا کسی سرپرستی اینارو به عهده بگیره،چون عادت غلط همه جای دنیا هست