2777
2789
امتحان کن یه بار خیلی اوکیه

امتحان کردم ک میگم

البته سلیقه شماست دیگه

چون روغن سبزی در میاد دیگه دنبه و گوشت چرب نمیخواد

بخاطر طعمش

شما۱۰۰تا دستور قرمه بخون یه جایی از دنبه حرفی نزدن

غوره و تمبر هندیم نمیخواد فقط لیمو عمانی

وگرنه دیگه قرمه سبزی نیست یه غذای دیگس

لوبیا هم بعضی چشم بلبلی میریزن و بعضی لوبیا قرمز

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحان کردم ک میگمالبته سلیقه شماست دیگهچون روغن سبزی در میاد دیگه دنبه و گوشت چرب نمیخوادبخاطر طعمش ...

اخرشم یه تیکه یخ بندازید روغن میندازه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
با شعله خیلی کم خیلی خوب درمیادالبته من دوساعت رو امتحان کردم از این به بعد میخوان شعله رو بی نهایت ...

آهان!!! ۲ ساعت بهترین تایمشه

پیشنهاد میکنم ۵ ساعت رو شعله خیلی کمو امتحان نکنی

چون امنحان کردم رو شعله پخش کن خیلی بد شد😐

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

راستی رفتم سونو دیروز

ن دیروز تازه جواب آزمایشم اومد ک فهمیدم..

تاپیکاتو دیدم ک نوشته بودی رفتی ولی زود بوده برنامه مامانا رو نصب نصب کن هرروز برات حساب میکنه کدوم هفته ای یا چ مکملی بخوری یاکی سونو بری.. 

بنظرم هفته ۸ باید بریم سونو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

امتحان کردم ک میگمالبته سلیقه شماست دیگهچون روغن سبزی در میاد دیگه دنبه و گوشت چرب نمیخوادبخاطر طعمش ...

چی بگم؟🙄

به قول شما سلیقه ایه

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

ن دیروز تازه جواب آزمایشم اومد ک فهمیدم..تاپیکاتو دیدم ک نوشته بودی رفتی ولی زود بوده برنامه مامانا ...

اره دکترم گفت زود رفتی ولی خب خیالم راحت شد خارج رحمی نیست . ان شاءالله که دوتامون به راحتی و سلامتی زایمان کنیم 

اره دکترم گفت زود رفتی ولی خب خیالم راحت شد خارج رحمی نیست . ان شاءالله که دوتامون به راحتی و سلامتی ...

آره راس میگی ازاون نظرخیالت راحته ولی درصد خارج رحمبودن خیییلی کمه فکر میکنم

انشالله عزیزمم باید تااخر ب خوشبینانه ترین حالتش فکرکنیم تاراحت بگذره.. 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره دکترم گفت زود رفتی ولی خب خیالم راحت شد خارج رحمی نیست . ان شاءالله که دوتامون به راحتی و سلامتی ...

ب شوهرت چطور خبر دادی بارداریتو؟

من امروز یه پک درست کردم بیبی چک .ازمایش خون شامپو خرسی  .کفش دخترونه نوزادی گذاشتم با یه ادکلن در جعبه رو بستم گفتم بزوازتوآشپزخونه چیزی بیار موقع فیلم بخوریم