2777
2789
عنوان

خدا چرا همیشه یار ظالماس

174 بازدید | 25 پست

مادرم مث فرشته هاس ولی شرایطشو‌بیاین ببینین چجوریه انواع بیماری ها از سرطان و....بگیر تا میگرن و چیزای دیگ

الانم ک خواهرم با بچع دو ساله بیوه شده همش با اوناس اسیر پدرمم ی مرد رو مخ ظالم

ولی مادرشوهرم بهترین شوهر دنیارو داره با وجودی ک بدترین زن دنیاس از پول و خونه و طلا بگیر با بهترین امکانات

چرا اخه همیشه ظالم سالمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قاعده ۱ از چهل قاعده شمس تبریزی

کلماتی که برای توصیف پروردگار به کار می‌بریم، همچون آینه‌ای است که خود را در آن می‌بینیم. هنگامی که نام خدا را می‌شنوی ابتدا اگر موجودی ترسناک و شرم‌آور به ذهنت بیاید، به این معناست که تو نیز بیشتر مواقع در ترس و شرم به سر می‌بری. اگر هنگامی که نام خدا را می‌شنوی ابتدا عشق و لطف و مهربانی به یادت بیاید، به این معناست که این صفات در وجود تو نیز فراوان است

ولله نمیدونم ..اما ی چیز خوب میدونم بدی کنی خدا تا پس کلت نزنه تقاص نگیره نمیزاره ب اون دنیا بکشه

الان کی میخاد برا بچه پدری کنه؟پدر بچه خودشو کشته

مگ اون دنیارو دیدیم بفهمیم خدا انتقام میگیره ازش؟

ولله نمیدونم ..اما ی چیز خوب میدونم بدی کنی خدا تا پس کلت نزنه تقاص نگیره نمیزاره ب اون دنیا بکشه

خیلیا رو گذاشت و تو سلامت و ثروت به پیری رسیدن و تو خونه خودشون و تختشون مردن کلی هم ظلم کرده بودن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...