2777
2789
عنوان

من نمیتونم واقعا خسته شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 31 پست
چندسالته ؟؟به خودت استرس نده از تمام وقتای ریزت استفاده کن حتی اگه شده پنج دقیقه مشاور رو ولش کن اگه ...

همین یمدت غافل شدم بچه اصلا بی استعداد شد و پرخاشگر 

از وقتی که کم تر درس میخونم هم آروم شده هم نقاشی های خوب می‌کشه کلی چیز یادش دادم و گفتارش هم روون شده 

اگه زیاد بخونم شاید همین امسال قبول بشم ولی بچم میسوزه پای رویاهای من 

من اینو نمیخوام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین یمدت غافل شدم بچه اصلا بی استعداد شد و پرخاشگر از وقتی که کم تر درس میخونم هم آروم شده هم نقاشی ...

از بچت غافل نشو روزانه هر قدر وقت خالی داری بشین درس بخون مهم نیست سال بعد قبول بشی یا امسال اگه مصمم باشی بهش میرسی 

چندسالته ؟؟

از بچت غافل نشو روزانه هر قدر وقت خالی داری بشین درس بخون مهم نیست سال بعد قبول بشی یا امسال اگه مصم ...

بیست سالمه 

..بله بچم از همه چی مهم تره 

اون مامانِ موفق نمی‌خواد بلکه مامان و با محبت میخواد 

نمیخوام یه بچه ی عقده ای تحویل جامعه بدم مثل خودم

سطح سواد و جایگاه اجتماعیشون در چه حدیه ؟؟؟

با دانشگاه رفتن من بشدت مخالف بود و هر سری بحث دانشگاه میشد دعوامون میشد تا اینکه سال 1401پیشنهاد دادم با هم کنکور بدیم اونموقع پسرم تازه بدنیا اومده بود ، خلاصه کنکور دادیم همسرم سهمیه 25داشت بدون درس خواندن ی دانشگاه خوب نوبت دوم قبول شد و از وقتی رفته دانشگاه کاری به کار درس خواندن من ندارع 

تلاشت رو همینطوری ادامه بده مطمئن باش موفق میشی شش ساعت توی روز اصلا کم نیست خیلی هم خوبه اگه دووم بیاری خود به خود بیشتر هم میشه.فکر کردی رقیبات که بچه های الآنن چقدر درس می خونن خیلی هاشون فقط اداشو درمیارن پس عقب نشینی چون برد با توئه .

https://eitaa.com/kodakenazanin

بیست سالمه ..بله بچم از همه چی مهم تره اون مامانِ موفق نمی‌خواد بلکه مامان و با محبت میخواد نمیخوام ...

حالا علاوه بر عقده ای هوشش هم خوب نمیشه بچه ای که اسیب ببینه.تو دکتر میشی به امید خدا.بچت هم باید یه کسی بشه به این فکر کن.خیلی خوبه که اینقدر جنگنده هستی.خیلی خوشم اومد ازت.ولی خیلی حواست به بچت باشه

تلاشت رو همینطوری ادامه بده مطمئن باش موفق میشی شش ساعت توی روز اصلا کم نیست خیلی هم خوبه اگه دووم ب ...

ایشالله ..حجم درسا به کنار 

آنقدر بدبختی و فشار روانی و خانوادگی دارم که سر درس خودمو میزنم یا نیشگون میگیرم تا حواسم پرت نشه ..

خدا خودش کمک‌ کنه که کم نیارم 

حالا علاوه بر عقده ای هوشش هم خوب نمیشه بچه ای که اسیب ببینه.تو دکتر میشی به امید خدا.بچت هم باید یه ...

خدارو شکر خیلی هوشش خوبه اینو از وقتی بیشتر براش وقت گذاشتم فهمیدم و دوست داره همه چی یاد بگیره سریعم یادمیگیره ولش کنم بی استعداد بار میاد و مغزش همینجوری خاک‌ میخوره و بچه حیف میشه و تا عمر دارم خودمو نمیبخشم

[QUOTE=366558650]تهرانم[/QUOTE با برنامه برو جلو .اول ارامش بعد درس.از همون ۶ ساعت شروع کن اگه تونستی بیشترش کن.یه ساعت درس بخون.نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه با پسرت وقت بگزرون.و کارهاتو انجام بده.حالا اگه پزشکی نمیدونم شهر های دیگه را بیاری چطوری میخوای بری