2777
2789
عنوان

عرساتون تو سختیا و مشکلات سراعی ازتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 55 پست
ولی من مطمئنم بدجنسم. میدونی چرا ؟ چون خودشون باهام اینجوری رفتار کردن . اگه از اول دشنمشون بودم که ...

اره دیگه مشکل از دو طرفه.منم مادرشوهرم عین گربه کوره میمونه.تا وقتی لقمه تو دهنشه باهات خوبه.هیچ اعباری نداره.اگه شرایط پیش بیاد راحت منو عوض میکنه.همون دوری دوستی فکر میکنم بهترینه.هر چی بگی اخرش هم هیچی به نتیجه نمیرسه

من عروس بی حاشیه ای ام.کاری به کار خانواده شوهر ندارم...اونام کاریم ندارن توفعم نداریم از هم

منم مثل شمام توقع ام صفره ولی ازم همش توقع دارن و طلبکارم هستن،منم در حد توان انجام میدم ولی ازشون راضی نیستم هیچ وقت خیلی زبون نیش داری دارن،ازشون کرونا گرفتم بجاند که اکه اوتا از من میگرفان پدر منو در میاوردن !! پنج روز تمام سوپ و برنج و گوشت و کباب تابه ای و غیره با وجود حال بد خودم  پختم فرستادم شوهرم میبرد اونجا تخن مرغ اب پز کردم  بیسکوییت ساده فرستادم، پارچ پارچ ابمیوه گرفتم فرستادم انجاا با وجود مریضی خودم شوهرم چقدر خرج کرد،اخرش یه تشکر که نکردن هیچی خواهر شوهر عوضیم نشست جلو من گفت اره مامانم تو و داداشمو میزد تو سر شوهرم که ببین اونا مریضن ولی دارن کار میکنن ولی شوهر تو یه لیوان اب دست ما نداد، شوهرمم گفته میخواستن نکنن!!!! مادرشوهرمم گفته بود ابمیوه گیریتون جز اب پرتقال چیزی نمیگیره!! اب سیب و هویج بگیر بیار!!😒😏🙄زبونشون مثل عقرب میمونه خیلیم طلبکارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه این ویژگی ها رو دارم.دندون هام کج و کوله است ولی مرتب مسواک میزنم سفیده.با دوستم همیشه در حال خر ...

خوب برو دندوناتو درست کن.ارتودونسی کن.خوب شاید بخاطر همین دندون هست.تهرانی تامین اجتماعی داری برو میلاد شاید رایگان انجام بدن

خوب برو دندوناتو درست کن.ارتودونسی کن.خوب شاید بخاطر همین دندون هست.تهرانی تامین اجتماعی داری برو می ...

نه تهران نیستم.

آنقدر دخترها رو دیدم با دندون های کج و کوله بخت شون باز شد که نگو.

اره دیگه مشکل از دو طرفه.منم مادرشوهرم عین گربه کوره میمونه.تا وقتی لقمه تو دهنشه باهات خوبه.هیچ اعب ...

بله خانواده شوهر منم تا وقتی شوهرم کاراشونو میکنه باهامون خوبن . زنگ میزنن دعوتمون میکنن . ولی وقتی کاری بامون ندارن دورهمیاشونم خودشونن.  مادرشوهرم چیزیش میشه فقط شوهرمنه که باید بره دکتر انگار تعهد محضری داده . درصورتی که ۷ تا بچه ان  . نمیگم نبره بالاخره مادرشه ولی نه همیشهههه  پس بقیه وظیفه ندارن؟

نه تهران نیستم.آنقدر دخترها رو دیدم با دندون های کج و کوله بخت شون باز شد که نگو.

😂😂😂😂😂دندونتا درست کن خواهر جونم این چه حرفی شوخی میکنی.دندون کج کوله ظاهر ادم را بد میکنه.توی روابط اجتماعی خیلی تاثیر داره.دوندون کج کوله باشه ادم کج کوله میاد سراغت

بله خانواده شوهر منم تا وقتی شوهرم کاراشونو میکنه باهامون خوبن . زنگ میزنن دعوتمون میکنن . ولی وقتی ...

خوب باید نوبتی کنن وقتی ۷ تا هستن.چه دنیای بدیه.همه زورگو و بدجنس شدن .الان ادم باید عین خودشون باشه.خدا ادم محتاج دست هیچکس نکنه

در کل ادم سعی کنه بدون توقع کاری برای یکی انجام بده گذشته از همه چی خودش راحت تره 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم مثل شمام توقع ام صفره ولی ازم همش توقع دارن و طلبکارم هستن،منم در حد توان انجام میدم ولی ازشون ر ...

شما خب نباید پیگیر کارا و حرفاشون باشید الان همسر من هیچی از خانوادش و صحبتاشون ، حرفاشون بهم نمیگه منم هیچ علاقه ای ندارم بشنوم.....شما اگر همسرتون آرامش شما براش مهم باشه کلا شمارو در حد یه عروس نگه میداره نه در حد دختر خانواده که ازت توقع داشته باشن....

من خونه همسرم اینا میرم همسرم نمیزاره ظرف بشورم....نمیزاره اصلا خودمو قاطی شون کنم....و این میشه که توقعات به صفر میرسه

خوب باید نوبتی کنن وقتی ۷ تا هستن.چه دنیای بدیه.همه زورگو و بدجنس شدن .الان ادم باید عین خودشون باشه ...

به خدا قسم الان دوساله من عروس اینام بقیه فقط برای خوردن میان . شوهر من فقط برای حمالی میره . منم اوایل کولی بازی درآوردم یکم کم تر شده ولی همچنان ادامه داره . ببین خودشون میخوان که آدم باهاشون بد بشه و بدجنس بشه

عروس خودمون که گاوه هر کاری هم بکنیم براش، بازم فکر میکنه وظیفمونه و باید بیشترشم انجام بدیم اما خود ...

والا خوش به حال عروساتون،،،مادرشوهر من بعد زایمانم یک ساعتم نیومده کمکم، حالا انسان خوبیه و اذیت و اینا نداره برام ولی ذره ای براش مهم نبود که بیاد کمکم یه نه... من و همسرم کرونا داشتیم رفت مسافرت منم وقتی کرونا گرفت به روی خودم نیاورم. یه بار آب سیب و آب هویج گرفتم فرستادم شوهرم برد ولی هیچ وقت حالم و یادم نمیره وقتی خودم و پدرو مادر و خانوادم همه مریض بودیم هیچ کس نبود یه ذره به دادمون برسه بهمون رحم نکرد. از دلم بیرون نمیره، خلاصه که عزیزایی که مادرشوهراتونکمکتون کردن منصف باشید و جبران کنید.

اینا فقط مارو میخوان که کاراشونو انجام بدیم واسشون .

دقیقا شوهر من که حماله رسما هیچی نگم بهتره وه یه کتاب میشه از بلاهایی که تو این سالها سرم اوردن ،از خودمم توقع دارن کوزت باشم ،ولی خودشون یه قدم نه مالی نه کاری برنداشتن برا من،

چند  دفعه تنهایی اثاث کشی کردیم البته که چه بهتر هم ،حوصله نیش عقرب خواهرشوهرمو ندارم چرت و پرت بگ، چهار روز دیگه شب عیده خونه ننه شو تمیز میکنه یه جور منت میذارن انگار خونه مارو تمیز کرده،صبح تا شب بچه اش شام و نهار صبونه اونجاست،کار داره بچه اش مادر و پدربزرگ در اختیارشن، با هم یه جا زندگی میکنن ساختنون دو طبقه ،بعدم جالبه ادمو صدا نمیکنن بیا کار کنیم ،باید گوش به زنگ بشینی ببینی اینا کی کار دارن بری خدمتشون ،بعدم یه اداهایی در میارن یه نیشی میزنن دلت میخواد خفشون کنی

من اعضای خانوادهدشوهرمو کامل یک دور دکتر و عمل بردم که صفر تا صدش با خودم بوده

حتی مادر شوهرمو شهر دیگه بردم یه هفته بستری کردم خودم تنها بالا سرش بودم

دیسک کمرشو عمل کردیم 

برا همشون همیشه بودم 

ولی وقتی سزارین کردم بعد یه هفته شوهرم گفت بریم خونه خودمون اونجا ادم زیاد هست کمکت کنه اومدم یکی به دادم نرسید

همون روز اومدم اشپزی کردم و کارای خونه

واقعا دلم شکست

با خانواده شوهرم تو یه حیاطیم ادمای خیلی خوبی ان ولی انتظار داشتم حداقل یک دهم کارایی که براشون کردم تو سختیا کمکم کنن 

بعد اون دیگه خودمو کنار کشیدم ولی هیچوقت هم بروشون نیووردم

فقط شوهرم خوب فهمید که چقدر دلم شکست

همیشه هم میگه یکیشون کمک نداد

بعدها مادر شوهرم‌گفت من گفتن دخترا نیان کمکت که شوهرت خودش کمک کنه درک بکنه در صورتی که شوهرم به خاطر این کار شغلشو از دست داد چندماه بیکار شد

خوباش شد هرچی خانوادم اصرار کردن فعلا بمونه تا خوب بشه گفت نه اونجا زیادن کمکش میکنن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.