ولی فکر میکنه بهترین عروس دنیاست و ما بدیم بخاطر چیزای کوچیک که ما هیچ منظوری هم نداریم حرف در میاره
بدترین موجود دنیا عروس هست.تا حالا خوبشو ندیدم.الا نمیشه بهش خوبی کنی.اصلا نمیدونی چشه.چی میخواه.خودشم نمیدونه چی میخواه.ادم این وسط میمونه چکار کنه بردارش هم اون وسطه.البته برادر من خیلی خوبه.نمیتونم ولش کنم.اون بیشتر با من در ارتباطه نمیتونم بگم نه خدا بدش میاد.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی من مطمئنم بدجنسم. میدونی چرا ؟ چون خودشون باهام اینجوری رفتار کردن . اگه از اول دشنمشون بودم که باهاشون وصلت نمیکردم . بعد ازدواج رفتارای خودشون دلسردم کرد . من ی ادم تازه وارد بودم . قطعا تو وهله ی اول میخواستم مهربون باشم . خوش اخلاق باشم . ولس خودشون نخواستن . الانم مثل خودشون بدجنس شدم
حرفت را کاملا قبول دارم آدم که با دشمن وصلت نمیکنه کاری می کنن که عروس زده بشه و انتقام بگیره
دقیقا . بخدا من انقد خواهرای شوهرمو دوست داشتم که بهشون اجی میگفتم . انقد باهام بد تا کردن . یکماه کارم گریه بود . الان دیگه اجی ام نمیگم بهشون . کاری به کارشون ندارم . شوهرمم حق اعتراض نداره چون خودش دید که چقدر رفتارشون زشته .