2777
2789
عنوان

عرساتون تو سختیا و مشکلات سراعی ازتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 56 پست
ولی فکر میکنه بهترین عروس دنیاست و ما بدیم بخاطر چیزای کوچیک که ما هیچ منظوری هم نداریم حرف در میاره

بدترین موجود دنیا عروس هست.تا حالا خوبشو ندیدم.الا نمیشه بهش خوبی کنی.اصلا نمیدونی چشه.چی میخواه.خودشم نمیدونه چی میخواه.ادم این وسط میمونه چکار کنه بردارش هم اون وسطه.البته برادر من خیلی خوبه.نمیتونم ولش کنم.اون بیشتر با من در ارتباطه نمیتونم بگم نه خدا بدش میاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروستون کار خوبی نکرده زنگ نزده . باید بیاد سر بزنه . ولی خب بنظرم مادرشما وظیفش بوده جلوی پای نوه ا ...

ببخشید کی این وظیفه رو مشخص کرده ؟؟؟؟

وظیفه داداشش شاید بشه گفت اما مادرشوهر فکر نمی‌کنم همیچین وظیفه ای داشته باشه

ببخشید کی این وظیفه رو مشخص کرده ؟؟؟؟وظیفه داداشش شاید بشه گفت اما مادرشوهر فکر نمی‌کنم همیچین وظیفه ...

جدی؟ نمیدونم گفتم شاید باید انجام بدن . چون سمت ما رسمه خانواده شوهر باید گوسفند قربونی کنن اونم فقط برای بچه اول  

ولی فکر میکنه بهترین عروس دنیاست و ما بدیم بخاطر چیزای کوچیک که ما هیچ منظوری هم نداریم حرف در میاره

تربیت درست و حسابی نداره عروستون.

از کجا پیدا میکنید این دخترها رو؟

حالا من که حتی به پیرزن های غریبه هم تو بیمارستان کمک میکنم به چشم هیچ پسری نمیام.

مادرم دستش شکست عمل کردن ی سر نیومد دیدنش ن گذاشت برادرم بیاد ماهم بچش بدنیا اومد نرفتیم تا بفهمه دن ...

بهترین کار دنیا ما هم درس عبرتی بشه برامون اگه نیومد هیچ وقت هیچ سراغی ازش نگیریم 

بله الان میخواب بگی خودت عروسی .بله ولی چی بگم .فکر کنم منم بدجنسم حتما ادم خودش نمیدونع.

ولی من مطمئنم بدجنسم.  میدونی چرا ؟ چون خودشون باهام اینجوری رفتار کردن . اگه از اول دشنمشون بودم که باهاشون وصلت نمیکردم . بعد ازدواج رفتارای خودشون دلسردم کرد . من ی ادم تازه وارد بودم . قطعا تو وهله ی اول میخواستم مهربون باشم . خوش اخلاق باشم . ولس خودشون نخواستن . الانم مثل خودشون بدجنس شدم 

تربیت درست و حسابی نداره عروستون.از کجا پیدا میکنید این دخترها رو؟حالا من که حتی به پیرزن های غریبه ...

خودتو زیبا کن.تمیز بپوش خوشبو لباس شیک همیشه.دندون تمیز .پسرا اولش اینجوری باشن را پسند میکنت علاوه بر مهربونی

ولی من مطمئنم بدجنسم. میدونی چرا ؟ چون خودشون باهام اینجوری رفتار کردن . اگه از اول دشنمشون بودم که ...

حرفت را کاملا قبول دارم آدم که با دشمن وصلت نمیکنه کاری می کنن که عروس زده بشه و انتقام بگیره

ببخشید کی این وظیفه رو مشخص کرده ؟؟؟؟وظیفه داداشش شاید بشه گفت اما مادرشوهر فکر نمی‌کنم همیچین وظیفه ...

اره دقیقا تازه مادرم دستش خالیه هزینه خونه داره با کارگری زندگیش میچرخونه 

خودتو زیبا کن.تمیز بپوش خوشبو لباس شیک همیشه.دندون تمیز .پسرا اولش اینجوری باشن را پسند میکنت علاوه ...

همه این ویژگی ها رو دارم.

دندون هام کج و کوله است ولی مرتب مسواک میزنم سفیده.

با دوستم همیشه در حال خرید ادکلن هستیم.

حرفت را کاملا قبول دارم آدم که با دشمن وصلت نمیکنه کاری می کنن که عروس زده بشه و انتقام بگیره

دقیقا . بخدا من انقد خواهرای شوهرمو دوست داشتم که بهشون اجی میگفتم . انقد باهام بد تا کردن . یکماه کارم گریه بود . الان دیگه اجی ام نمیگم بهشون . کاری به کارشون ندارم . شوهرمم حق اعتراض نداره چون خودش دید که چقدر رفتارشون زشته .