2777
2789
عنوان

اگ متاهل باشید توقع هزینه جراحی زیبایی از خانوادتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی قبول کردین ازدواج کنین یعنی پذیرفتین به بلوغ اقتصادی هم رسیدین پس مخارج تون با خودتون و همسرتون هست

اگه خواهرتون مجردن بله طبیعیه خانواده تون هزینه کنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

میخای برا اقایی خوشگل کنی خانواده خرجشو بده عجبا

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگه اون مجرد باشه و تو ازدواج کرده باشی توقعی نباید باشه واقعا

عزیزم چه مجرد چه متاهل پدر و مادرن دیگه مگه نه؟

وقتی واسه اون خرج میکنن واسه بقیه ی بچه ها هم باید خرج کنن

در هر صورت نظر من اینه

نه‌اونا تو برهه زمانی که‌تو‌بودی شاید واقعا شرایط نداشتن و الان براشون فراهمهبرای خواهرت خوشحال باش ...

الان شرایطشون فراهمه منم اذیتم همسرم قبول نمیکنه میگه باید مجرد بودی انجام میدادی تکلیف چی میشه  مگ من آدم نبودم یا نیستم مامانم یکبار میگ میدم برو غصه نخور بعد دیگ برو خودش نمیاره میگه شوهرت داره بده یا ن میخوای بری عمل 

کاربری دست دو نفر👧
الان شرایطشون فراهمه منم اذیتم همسرم قبول نمیکنه میگه باید مجرد بودی انجام میدادی تکلیف چی میشه مگ ...

بگو وقتی پول نبود با چی انجام میدادم خودت قرعه بذار با پولش برو هرکاری خاستی کن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

میخای برا اقایی خوشگل کنی خانواده خرجشو بده عجبا

ی عمر خونوادم مسخره کردن اعتماد ب نفسمو گرفتن براشونم مهم نبود درست کنند حالا ک من نمیتونم کنار بیام میگن خوبه مشکلی نداره

کاربری دست دو نفر👧
نهمگه خانواده تا لحظه مرگشون وظیفه ساپورت فرزندان رو دارن؟دیگه حداقل وقتی متاهل شدین دست از سر خانوا ...

چی بگم انگار فقط من آدم نبودم تو خونشون دردارو ب جای این ک درست کنن مسخره میکردن

کاربری دست دو نفر👧

امیدوارم پدر و مادرت همونقدر که به خواهرت میرسن بعدها از اونم توقع داشته باشن .اگه واقعا اینجور که میگی الان پولدارن و تو هم بهشون گفتی و عملت واجب اگر نه که توقع شما زیاده .

متاسفانه همیشه همین بچه ی آخر که مجرد میمونه بهش میرسن و جهیزبه بهتر و شرایط بهتری براش فراهم میکنن میفهمم بعضی اوقات آدم دلش میشکنه

دیگه الان والدین بچه مجردو تحویل نمیگیرنشمای متاهل توقع داریبرو کاکوشوهرت چ کاره اس این وسط

خواهر برادری مجرد دیگم ک چپ و راست دارن عمل میکنن فقط من بودم هم مسخره میکردن هم پول نمیدادن

کاربری دست دو نفر👧

بنظرم گاهی که عملی واجبه و همسر نمیخواد هزینه

کنه و بهانه تراشی 

چه اشکالی داره والدین دل بچشونو شاد کنن و 

احتیاجشو رفع؟  و حس اعتماد بنفسو و تکیه گاه

داشتنو بهش تزریق.  و اینکه الان اون تفکر اینکه

دختر دیگه مال مردمه و شوهر کرده و رفته و....

داره منسوخ میشه .محبت محبته 

هرچند وظیفه اصلی بعهده همسره از خوراک و پوشاک

و مسکن و نفقه و مسائل درمانی 

و اینکه حتما برای شاغل شدن و منبع حلال درآمد برای

خودت تلاش کن 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.