یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عروس خودمون که گاوه هر کاری هم بکنیم براش، بازم فکر میکنه وظیفمونه و باید بیشترشم انجام بدیم اما خودش اصلا یه قدمم واسمون بر نمیداره. در مورد خودم ، مادرشوهرم موقع زایمان ده روز پیشم مونده الان سه ساله که دارم نازشو میکشم و تا نفس تو جونم دارم براش جبران میکنم
من که میکنم چون انصافو بخوام رعایت کنم حتی اگه ازته دلشم نباشم تو سختیا زایمان عمل بینیم بچمو خیلی نگه داشته قبلش هیچ کاری نکرده ولی بعد بچم چرا خیلی منم مجبورم و هیچ وقت دوس نداشتم دینی به گردنم باشه
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
ولی فکر میکنه بهترین عروس دنیاست و ما بدیم بخاطر چیزای کوچیک که ما هیچ منظوری هم نداریم حرف در میاره
عین عروس ماست.منم کلا بی خیالش شدم.از هر چه عروس هست هم بدم اومد.هر چه خوبی بهش کردیم انگار ما خار داریم.من از خدامه نبینمس ولی بخاطر برادرزادهام و داداشم نمیشه گنا ه داره داداشم
عروس تون شاید تو شرایط خوبی نبوده شاید هزارتا گرفتاری داره....شاید به فهمش نرسیده که باید محبت رو جبران کنه...مگه کسی خوبی میکنه باید توقع داشته باشه خوبیشو جبران کنن اونجوری که نمیشه محبت میشه معامله....توقع تون رو از همه خلق خدا به صفر برسونید .فقط از خودتون توقع داشته باشید رو خودتون حساب کنین...