2777
2789

سلام کسی هست که بچه اش تشخیص اوتیسم گرفته باشه و الان خوب شده باشه پسر من ۴ سال و نیمه از دو سالگی تشخیص اوتیسم گرفته و کار درمانی میبرم الان جمله کوتاه میگه تا یه حدی هم راه افتاده اما نگران مدرسه و آینده شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سارا مامان امیر پرهام

پسرشون اتیسم دارن و تو تاپیک هاشون کاملا توضیح دادن

اسم کاربریشون رو سرچ کنید، تاپیک هاشون رو ببینید و اگه سوالی داشتید تو تاپیک های مربوط به اتیسم ازشون بپرسید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اوتیسم درمان نداره و خوب نمیشهاینکه الان حرف میزنه نشونه خوبیه یعنی اوتیسمش اونقدر شدید نیست

درمان نداره ولی رسیدگی بهش خیلی زیاد میتونه تاثیر داشته باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)