2777
2789
عنوان

امشب عشقم اومد خاستگاریم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 90 پست
ینی چی؟نفهمیدم اصلا نمیدونم چ حرفی باید میزدیم گفتن ک یادت اومد فردا بگو

ببین من نمیدونم چقدر مذهبی هستی 

ولی مثات نماز خوندن و انجام واجبات یکی از ملاک‌های مهمت برای ازدواج باشه 

یا ببخشید ها خیلی مردها بعد رابطه بخاطر تنبلی نمیرن حمام غسل کنن. یه خانمی چند وقت پیش تاپیک زده بود شوهرم بعد رابطه حمام نمیره خیلی ناراحت بود بقیه بهش میگفتن باید از روز اول یادش می دادی الان دیره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خدا کنه منم تا عید عقد کنم ۳۵سالمه و ی جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن ...

ایشالله عزیزم 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من نمیدونم چقدر مذهبی هستی ولی مثات نماز خوندن و انجام واجبات یکی از ملاک‌های مهمت برای ازدواج ...

اها فهمیدم 

چشم حتما ♡

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

اره عریزم..اخه درسمم خوب نیستبا درس خوندنم مشکل نداره

ولی یکمم خوب شد امتحانات و دیگه استرس نداری و تو همیشه یع پلن B داری

منم چند شب پیش عمیقا دلم پلن های همچو B میخواست و ولی نشد هم امتحان خراب کردم هم پلن هام 😂😁🤦💔

ولی یکمم خوب شد امتحانات و دیگه استرس نداری و تو همیشه یع پلن B داریمنم چند شب پیش عمیقا دلم پلن های ...

وای الهی عزیزم😂اشکال نداره منم خراب کردم 

الانم خونمون خوابیدن صدا آلارم گوشیش میاد قطش هم نمیکنه😂

😂😂 خدا را شکر همدرد پیدا کردم چند سالته گلم ؟

اره واقعا 😂۱۶

عه منم ۱۸ خوشبختم

همچنین عزیزم

اره عریزم..اخه درسمم خوب نیستبا درس خوندنم مشکل نداره

درست خوب نیست حداقل لیسانس بگیر تو این دوره زمونه ادم حداقل باید لیسانس داشته باشع.ودوم اینکه واسه خودش یه دست پایی کنه یه فن  بلد باشه .منظورم  اینه از ۱۶ سالگی فقط نشینی شوهر داری کنع.خودت واسه خودت اهداف داشته باش که ۳۵ سالت شد نگی وای کاش اینکار را میکردم.من یه دختر عمو داشتم ۱۶ سالگی ازدواج کرد و درس گذاشت کنار و سریع بچه دار شد.یعنی کلا از دنیا عقب موند.یه مادر بی سواد وغیره تبدیل شد.حالا که موقعیت ازدواج واست پیش اومده .اهداف یه دختر ۱۶ ساله را رها نکنی .من دلم سوخت اینو را گفتم.یاد اون دختر عموم افتادم

والا منم دو سال دیگه به این مرحله میرسم که چرا ازدواج نمی کنی 😂🤦واقعا نمیدونم چرا همش میپرسن کی از ...

عزیزم من خواستگار خوب ندارم و گرن ۳۸سالشه پسره هیچی نداره هیچی ن خونه ماشین گواهینامه کار هیچی هیچی انگار از قبر دراومده تازه میگفت روستا زندگی کنیم خونه مادرم تو ی اتاق 

بعد کارای خونه کامل باتو

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

والا منم دو سال دیگه به این مرحله میرسم که چرا ازدواج نمی کنی 😂🤦واقعا نمیدونم چرا همش میپرسن کی از ...

عزیزم من خواستگار خوب ندارم و گرن ۳۸سالشه پسره هیچی نداره هیچی ن خونه ماشین گواهینامه کار هیچی هیچی انگار از قبر دراومده تازه میگفت روستا زندگی کنیم خونه مادرم تو ی اتاق 

بعد کارای خونه کامل باتو

عزیزم من خواستگار خوب ندارم و گرن ۳۸سالشه پسره هیچی نداره هیچی ن خونه ماشین گواهینامه کار هیچی هیچی ...

هر کی اومده همینطوریه تو همین مایه هاس فقط از دار دنیا ی موتور داره ک از روستا میارتش شهر