2777
2789
عنوان

واییی خدااااا خسته شدممممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 53 پست
امتحان چی داری

آناتومی

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر سر به زیر و خوبی باشی پیدا میشه

بدبخت ب اون دختر سرب زیری ک پسنده توعه بعدنم میخاد بفهمه تو نی نی سایت عضوی

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
خب منظورم از اینکه فوقش شوهر میکنی یعنی اگه درس جایی نرسید

هعی 🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بدبخت ب اون دختر سرب زیری ک پسنده توعه بعدنم میخاد بفهمه تو نی نی سایت عضوی

😂😂😂😂

راستش تا اینجا بلد بودم ایشالا که خیره😂

ایشالا🥲

اصلا من مگه حرف از خودم زدم؟ 😂 امتحانتون نخوندین چرا فشارتون سر من خالی میکنین😂😂

ن دیگ اینی ک گفتی ینی خودتم اون تیپ دختری دوس داری

درضمن سن من از مدرسع گذشتع

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
صندیمن خیللییییی حالم بدهاز خودمم متنفر شدم حتیمیشه بهم بگی اونی ک میخام میشه یا نه

میشه عزیزم ب اون نتیجه دلخواهت میرسی ؛؛ یکم تا امید شدی و این اصلا خوب نیست دلیلش هم حس میکنم اطرافیانته