2777
2789
عنوان

امشب عشقم اومد خاستگاریم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 92 پست
عزیزم من خواستگار خوب ندارم و گرن ۳۸سالشه پسره هیچی نداره هیچی ن خونه ماشین گواهینامه کار هیچی هیچی ...

خب دیگه ای منم میگم ازدواج به سن نیست 

اخه تو فامیل ما اینجور که دخترا قبل ۱۹ یا ۲۰ سالگی دیگه شوهر حتما کردن بعد اگه کسی هم ازدواج نکنه دیگه انقد سوال پیچ می کنن که نگو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه ای منم میگم ازدواج به سن نیست اخه تو فامیل ما اینجور که دخترا قبل ۱۹ یا ۲۰ سالگی دیگه شوهر ح ...

اره 

سوال پیچ .آدم حسابت نمیکنن.وخیلی چیزای دیگه 

تو خونه پدر هم تا جایی میشه موند ۳۵سال 

دیگه دوستام بچه مدرسه ای دارن دو سه تا ماشاالله 

🥺

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

اره سوال پیچ .آدم حسابت نمیکنن.وخیلی چیزای دیگه تو خونه پدر هم تا جایی میشه موند ۳۵سال دیگه دوستام ب ...

اره 

حالا فعلا همه منتظرن من کنکور بدم بعد شروع کنن هنوز وقت نکردن منو پیدا کنن 😂😂💔🤦

منم امشب خاستگاریمه

ایجانم ایشالله که ب خوبی پیش بره

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

اره واقعا 😂۱۶

پشمامم😂😂 من ۱۹ تاتیک قبلیم ترکید ن عکس باور میکردن ن چیزی اخرش میگفتن تو داری فلان میکنی پنصد نفر تهدید کردن منو

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

پشمامم😂😂 من ۱۹ تاتیک قبلیم ترکید ن عکس باور میکردن ن چیزی اخرش میگفتن تو داری فلان میکنی پنصد نفر ...

نفهمیدم عزیزم؟ینی چی

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

نفهمیدم عزیزم؟ینی چی

یعنی میگم من ۱۹ سالمه  یه تاتیک گزاشتم هزاز تفر تهدید نصیحت که ازدواج نکن زوده فلان  بعد فهمیدم ۱۶ سالته تعجب کردم تازه کلی تهدید که عکس کسی دیگ گزاشتی میرم بهش نشون میدم من که عکس خودمو پسره گزاشتم اخرش بره بگه میاد اول به خودمم میگ

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خوشبحالت من ۳۳ سالگی ازدواج کردم حتما درست رو خونه شوهر ادامه بده و به موقع بچه دار شو الهی که خوشبخ ...

مرسی عزیزدلم

خداکنه پشیمون نشم ازینکه زود ازدواج کردم

مرسی عزیزدلمخداکنه پشیمون نشم ازینکه زود ازدواج کردم

زندگی رو سخت نگیر 

زندگیتو با هیچکس مقایسه نکن 

هدف داشته باش 

اینجوری هم خوشبختی هم موفق تر از خیلی از آدمای مجرد چون به هر حال خونه شوهر استقلال داری اگه حمایتت کنه دوسست داشته باشه به همه چی و هر جایگاهی میرسی

گلم درخواست دوستی دادی ، کاری داشتی؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

گلم درخواست دادی به من، کاری داشتی؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

زندگی رو سخت نگیر زندگیتو با هیچکس مقایسه نکن هدف داشته باش اینجوری هم خوشبختی هم موفق تر از خیلی از ...

مرسی عزیزم دلمو گرم کردی 

چشم حتما 

امروزم رفتیم لباس خریدن برام 

دوسم داره منم دوسش وارم