2777
2789
عنوان

دلم می خواد سرم رو بکوبم تو دیوار

84 بازدید | 11 پست

وقتی یاد حماقت هایی که کردم می افتم

وقتی یاد جاهایی که برای خودم ارزش قائل نبودم میوفتم

یاد اعتمادهای بی جایی که کردم میوفتم

یاد آدم های بی ارزشی که تو زندگیم راه دادم میوفتم

وقتی یاد این میوفتم که قدر خودم و زندگیم و زیبایی و داشته هام رو ندونستم دلم می خواد با سر بکوبم تو دیوار

همش میگم وااااای خدایا من چه کردم با خودم

حالم امشب حیلی بده

همه این کارها رو هم از سر ندونستن ارزش خودم و ترس و اضطراب انجام دادم

از سر اینکه قدر خودم رو ندونستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزش اینو نداشت که درس بگیری؟

از یه جهت چرا

درس و تجربه داشت برام

ولی پوستم سر ابن درس و تجربه ها کنده شده

لعنت به خانواده گند ام که انقدر عزت نفسم رو له کردن که اینطور به خودم خیانت کنم

عزیزم ما یکباره که به این دنیا اومدیم معلومه که اشتباه باید کنیم آنقدر اشتباه کنیم تا درس عبرت بگیریم شماتت کردن خود اصلا کار خوبی نیست مهم اینه زمان حال و آینده رو زندگی کنین و دیگه اون اشتباه ها رو تکرار نکنین عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
از یه جهت چرادرس و تجربه داشت برامولی پوستم سر ابن درس و تجربه ها کنده شدهلعنت به خانواده گند ام که ...

خیانت نکردی تجربه کسب کردی و همش بدردت میخوره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خودم کتک میزنم البته به کسی توصیه نمیکنما ولی خب این یکم آرومم میکنه

من واقعا دلم نمیاد با خودم این کارو بکنم

ناخن هام رو می جوم و پرخوری عصبی پیدا می کنم ولی این کارو نمی تونم بکنم با خودم

عزیزم ما یکباره که به این دنیا اومدیم معلومه که اشتباه باید کنیم آنقدر اشتباه کنیم تا درس عبرت بگیری ...

خیلی از اشتباهات من به خاطر داشتن خانواده داغونم و عزت نفس له شدم بود که خود رو بی ارزش می دونستم و اجازه ورود هر خری رو به زندگیم می دادم

از اینکه چنین خانواده داغونی داشتم نفرت دارم

من واقعا دلم نمیاد با خودم این کارو بکنمناخن هام رو می جوم و پرخوری عصبی پیدا می کنم ولی این کارو نم ...

سعی کن ازاین به بعد ناخونات هم نخوری یه وقت خدای نکرده معده ات مشکل پیدامیکنه

خیلی از اشتباهات من به خاطر داشتن خانواده داغونم و عزت نفس له شدم بود که خود رو بی ارزش می دونستم و ...

متاسفانه عزیزم این دنیا عادلانه نیست قشنگ عمیق درکتون میکنم خانواده ای که حمایتگر و پشتیبان نباشه از دشمن بدتره خیلی روی فرزندانش تاثیرات خطرناکی میزاره یکیش همین عزت نفس و اعتماد بنفس نداشتن هست گلم فدای سررتون ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️