2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 120 پست
پسره گند زده تو زندگی من حالا مقصر من شدم عجب!

هرچی بوده تصمیم دو نفره بوده

بنظر من اگه فقط اون تاوان پس میداد ارزش داشت تا تهشو بری و پدرشو در بیاری

اما وقتی شماهم قراره مجازات بشی... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته چه طور موقع حال کردن خوب بوده الان که بهم زده شکایت و ....!!!!؟گول خوردم و ....!!!؟

عقل ندارن از دنیا ازادن انوار دزدیده بودش و برده باگریگش رو گرفته خودش با میل و هوس خودش رفته اون موقع که خیلی هم خوشحال بوده از کارش. الانم فقط مجرم و مقصر خودشه پسره هم راحت ازش شکایت میکنه

خودت با پای خودت میرفتی ندزدیت که پس اعتراض هم نکن بری دادگاه فقط مقصر خودتی اون پسره رو هم نمیتونی ...

شماها به نظرم برید سرتونو بزارید زمین . بم.میرید 

پسره تو گوشیش ازم فیلم داره بعد دروغ یا راست مادرش رفته پیش مشاور به اونم گفته میتونیم درخواست کنیم ...

نه عزیزم میتونه نیاد ‌‌‌مشاور، هیچ اجباری نیست و انگاراصلا سر از پرونده قضایی و حقوق درنمیاری تو، مجبور نیست بیاد شهادت بده کسی هم نمیتونه مجبورش کنه حتی قاضی. شما دستت به هیچ جا بند نیست

مطئنم تو ام یه آدم ت.خ.م ح.رو.م دقیقا مثل خود پسره و مادرشی

لااله الا الله 

ماشالله بهت دختر 

@niniyar_5    

@niniyar_1    

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

عزیزم من چندان اطلاعاتی در مورد شکایت و اینا ندارم اما به نظرم دو کار رو حتما انجام بده

با یه آدم خبره،وکیل،در مورد شکایت و دادگاه و نتیجه اول صحبت کن و بعد اقدام کن

مورد بعدم تا زمانی که مشکلت حل نشده اصلا ازدواج نکن به خودت فرصت بده از نظر روحی روانی اوکی شو و بعدم تکلیف اون پسره بیشور مشخص شه بعد

در آخر به تموم اون زنای بد ذات و احمق بگم 

که حاضرم شلاقشو بخورم و حتی ازدواج نکنم 

ولی این پسر باید بیاد و پاسخگو باشه 

خداروشکر پدر و مادرم پشتمن 

یعنی چی تو این جامعه مرد هر کاری خواست بکنه و زن خفه خون بگیره ؟! 

اره اصلا حتی اگه با خواست دو طرف هم بوده باشه چطور اون بره زندگیشو کنه و من بمونم و من ....

تموم شد زمان خفه کردن زنا و دخترا

عزیزم شکایت کنی پای خودت هم گیره چون تجاوز حساب نمیشه

امکان داره خواستگارات هم از این موضوع باخبر بشن و خانوادها قبول نکنن

اعصاب خانوادت روز دادگاه داغون میشه 

نمیدونم در اخر هم دستت به جایی میرسه یا نه

خب رتبطه بدون زور و اجبار بوده الان چزا باید شکایت کنی. یا دیه بده طرف 😐

چون میرفته به پسره س. ک. س میداده که مخشو بزنه که بگیرش حالا پسر نخواستش. اون موقع که خوش خوشانش بود و راضی الان شده ناراضی ولی هیچ کاری هم ازش ساخته نیست، تازه خودشم مجرمه

آهان یعنی کارش بدون جواب بمونه ؟ اون بره زندگی خودشو کنه من بشم یه آدم بد کاره ؟ چتونه

معذرت میخام بابت رک بودنم

رفتی با میل خودت دادی

قبلش هم میدونستی صد در صد رسیدن وجود نداره

تویی ک قبل محرمیت این کار و کردی باید تمام جوانب و درنظر میگرفتی باید اون روی سکه رو هم میدیدی

درضمن تو جامعه ای ک هستیم با توجه ب عقاید عموم

خودت باید هوای کار خودتو میداشتی

بنظرم اون پسر تقصیری نداره

تو راضی بودی رابطه برقرار کنی

اینم حق طبیعیه هم تو و هم اونه که بخواد ادامه نده