2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 120 پست
صدا فقط کافی نیست میتونن بگن با هوش مصنوعی درست کردی حالا دقیقا تو اون صدا داره اشاره میکنه به رابطه ...

پسره تو گوشیش ازم فیلم داره 

بعد دروغ یا راست مادرش رفته پیش مشاور به اونم گفته 

میتونیم درخواست کنیم اون مشاور بیاد و شهادت بده 

اونجا نمیتونه بپیچونه بگه مشاور نبوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخرش فوقش یه مبلغی از پسره جریمه میگیرن و تمام 

بعد شما توی اون منطقه میتونی،بمونی زندگی کنی یا ازدواج !

با توافق خودتون بوده این رابطه 

حالا به هر دلیلی ازدواج نشده دیگه نباید که پدر طرفو در بیاری 

هر رابطه دوستی  ممکنه ختم بشه خودتون خواستید دو تایی رابطه جنسی 

درضمن من بعید میدونم این تاپیک واقعی باشه 

موفق باشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
صدا فقط کافی نیست میتونن بگن با هوش مصنوعی درست کردی حالا دقیقا تو اون صدا داره اشاره میکنه به رابطه ...

دقیقن قانون ایران کمکی نمیکنه چون این خانم ب میل خودش رفته.بنظرم بسپر بخدا ول کنه اخرشم یچی بدهکار میشی دیدم ک میگم

اخرش فوقش یه مبلغی از پسره جریمه میگیرن و تمام بعد شما توی اون منطقه میتونی،بمونی زندگی کنی یا ازدوا ...

پسره گند زده تو زندگی من حالا مقصر من شدم عجب!

بله عزیزم نباید باهش زنا میکردی صد درصد مقصری الان و تازه اخرش پسره ازت شکایت هم میکنه اصلا اثبات نمیتونی بکنی که اون باگرگیت رو گرفته اونم ازت به راحتی شکایت میکته

چرا اینجور میگی عزیزم 

یه رابطه دو نفره بوده خودت هم راضی بودی 

درضمن کدوم مشاور میاد شهادت بده !!

مشاور روانپزشک روانشناش و ..‌.. اطلاعات از بیمار به کسی،ارائه نمیکنن 

مگه از طرف پزشک قانونی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بله عزیزم نباید باهش زنا میکردی صد درصد مقصری الان و تازه اخرش پسره ازت شکایت هم میکنه اصلا اثبات نم ...

درسته 

چه طور موقع حال کردن خوب بوده 

الان که بهم زده شکایت و ....!!!!؟

گول خوردم و ....!!!؟

خودت با پای خودت میرفتی ندزدیت که پس اعتراض هم نکن بری دادگاه فقط مقصر خودتی اون پسره رو هم نمیتونی هیچی ثابت کنی ازش و ازت شکایت هم میکنه حالا ببین کی بهت گفتم