2777
2789
عنوان

خدایا چرا نصف شبی یاد این موضوع افتادم و دارم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 40 پست
ماشالله سه قلو یعنی طبیعی اینجوری شد؟

اره.ضعف شدید بدن و بی خوابی و کم خونی و لاغری و...همه دست به دست هم داد که شیرم بشدت بشدت کم باشه. دکتر گفت بچه ها نارسن باید شیرخشک مخصوص بخورن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرشوهر منم اینکارو کرد.بااینکه خجالتیم. اصلااا فکرشو دوباره نکردم که خجالت بکشم. بخدا عادیه

اتفاقا من با خواهر شوهرم راحت نیستم فقط بخاطر برادرزادش کمک میکرد 

یاخدا یاخدا تو خودت بچه داری؟نگو اره که مطمئن میشم خودتی یعنی همین امشب باید این تاپیکو میزدم

گلم تو اون لحظه حس مادر و نگرانی شما باعث شده فقط به کاری که باید انجام میشد فکر کنید وچون نیتتون فقط سیر کردن بچه ونگرانی شما بوده باعث شده به چیز دیگه ایی فکر نکنید ...به نوع تفکر دیگران دراون لحظه برنگرد ...

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
اتفاقا من با خواهر شوهرم راحت نیستم فقط بخاطر برادرزادش کمک میکرد

من اون تایم راحت بودم.مجبور شدممم.‌میخواستم اغوز رو هر جور شده به ۳تاشون بدم. اخرش دوتا پرستار هم اومدن کمک تا بتونیم فقط کمی اغوز بخورن.‌نارس و بی جون بودن و کم وزن‌. شیر هم نداشتم دیگه بدتر. دو سه بار اغوز دادم و انداختنشون سره شیرخشک مخصوث

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من اون تایم راحت بودم.مجبور شدممم.‌میخواستم اغوز رو هر جور شده به ۳تاشون بدم. اخرش دوتا پرستار هم او ...

مخصوص

گلم تو اون لحظه حس مادر و نگرانی شما باعث شده فقط به کاری که باید انجام میشد فکر کنید وچون نیتتون فق ...

همش میگم نکنه مادر شوهرم فکر کنه سینه من همونقد از اول زشت بوده یا من خیلی آدم راحتی ام برا بیرون انداختن و اینا جلو همه شیر دادن!!!!چون بعدش دیگه شیرخشک دادم راحت

گلم اون قطعا میدونه بیشتر خانما در بارداری و اوایل شیر دادن همینطور هستند بعدشم نظر ایشون چه تاثیری در روابط شما داره ..‌ولش کن ...

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..