2777
2789
عنوان

خدایا چرا نصف شبی یاد این موضوع افتادم و دارم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم محرمه ولی خدا میدونه مادر و خالش چه فکری رو من و وضعیت من کردن

فاقد اهمیت چه فکری میتونن بکنن بجز اینک زایمان کردی خسته ای داری بچه شیر میدی بلد هم نیستی اگ مهم بود خودشون بیرونش میکردن حالا نه ک ندیوه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
فک کنم شما زن داداش منیدمنم چند شب پیش یهو بهش فک کردم گفتم زنداداشم چطور قبول کرد دست به سینش بزنم ...

واقعا انگار ذهن مادر جای دیگه نمیره فقط میخواد هرجور شده بچه شیرش رو قبول بکنه

بابا شوهرشه ها حالا تو جمع نه برن اتاق

بدتر پچ پچ میکنن🫢😂😂 

من از شیردهی متنفررم و همه جا گفتم و میگم. شکر خدا۳قلوهام شیرخشکی شدن و شیر نداشتم به اذن خدا😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یاخدا یاخدا تو خودت بچه داری؟نگو اره که مطمئن میشم خودتی یعنی همین امشب باید این تاپیکو میزدم

اره عزیزم بچه دارم ،، اتفاقا اون از من کمک خواس چون تجربه بچه داری داشتم 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

واقعا انگار ذهن مادر جای دیگه نمیره فقط میخواد هرجور شده بچه شیرش رو قبول بکنه

اره ،،تو منو بگو جلو داداشم چطور سینه زنشو گرفتم فشار میدادم که نوک بزنه بیرون شیر بیاد😭😭😭

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

اره ،،تو منو بگو جلو داداشم چطور سینه زنشو گرفتم فشار میدادم که نوک بزنه بیرون شیر بیاد😭😭😭

عزیزم حالا من اومدم خجالت خودم عادی بشه تو که از من بدتری اصلا بش فکر نکنیم هرکاری کردیم بخاطر بچه بوده

خواهرشوهر منم اینکارو کرد.بااینکه خجالتیم. اصلااا فکرشو دوباره نکردم که خجالت بکشم. بخدا عادیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎