2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 102828 بازدید | 1118 پست
چقدر جالبه که درد های هممون شبیه همه یه عده زیبایی یه عده شانس یه عده مهاجرت یه عده همسر خوب یه عده ...

من حتی از کسایی که هیچکدوم از اینارو تجربه نکردن و همه چی دارن متنفرم چرا من نه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم حسادته یا ن ولی ب ۲تا از دوستام حسادت می کنم یکی همکلاسی دوران دبیرستانم بود ب محض اینکه لیسانس گرفت و۲۴ سالش بود ازدواج کرد ۳تابچه داره شوهرش پولدار مهربون 

یکی از دوستام ۲۹سالگی ازدواج کرد و ی بچه داره شوهر اونم فوقالعاده حامی و خوش اخلاقه 

ب دختر خاله م ک شاغله 

ب هرکسی ک اطرافم هستن ک شاغلن یا ازدواج کردن خوشبخت شدن تو دلم میگم خدایا پس من چی؟؟؟😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

الهییییی.عزیزم.میدونم چی میگی.اما بدون اگه زیبایی رو نداشتی باید واسه اونم غصه میخوردی یا هزار تا ای ...

امضات :)

نمیتونی طلاق بگیری؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درکت میکنم من ازتوبدتربودم خانوادم داغون ازهم پاشیده مشکل مالی ولی برای مهاجرت باید یاخیلی راه بلدبا ...

خانوادم مهربونن ، خوبن ، هر چی میخوام واسم می‌خرن. ولی یه بار نیومدن ازم بپرسن حالا خوبه؟ الان برای چی ناراحتی . چی نیاز داری . مشکلت چیه ....من آدمیم که از این میترسم بهم توجه نشه اونام همشون سردی بهم توجه نمیکنن فکر میکنن من حیوونم همینکه شکم خالی نباشه یه جا واسه خواب داشته باشم اوکیه بقیه چیزا مهم نیست . به خدا یه بار مامانم باهام همدردی نکرد . هر وقت ناراحت بودم بدترم کرد ‌. اصن من این چند ساله نمیتونم گریه کنم اصن اشکام نمیاد نمیدونم چمه. فقط پیش دوستام یکم راحت ترم خود واقعیمم

هعی هر روزم پیشرفت میکنن نمی‌دونم خدا داره چیکار میکنه

واگذرشون کن به خدا مطمعن باش کارماشو پس میدن 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

میفهمم سوال همه ی ما هست چرا من؟ من همش میگم چرا من خدایا برای امتحان کردنم راه دیگه ای نبود؟ راهی که منو به تاریکی نکشونه؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تنفر خوب نیست

سعی کن از خودت دورش کنی اینطوری اعصاب خودت راحتتره 

به جاش هرکس موفقی رو میبینی پیش خودت بگو خدا رو شکر

اولش یکم سخته من خودم امتحانش کردم ولی دیدم خیلی بهتره چون آرامش بیشتر شده

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

همین الان به کسایی که کنکور ارشد ندارن😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

شاید عجیب باشه ولی به  اونایی که تو بچگی مردم و همین جوری رفتن بهشت.

حکمت خدا هم این بود دیگه من زندم 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

تنفر خوب نیستسعی کن از خودت دورش کنی اینطوری اعصاب خودت راحتتره به جاش هرکس موفقی رو میبینی پیش خودت ...

خدایا شکرت که اون داره من نه🤡

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...