2777
2789
عنوان

خانما باردار خیلی صبورین دمتون گرم ولی من دیگه بریدم 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرص یا شربت ضدتهوع بخورچای نبات پ زنجبیلی چیز شور یا ترش رو‌مزه کن

حالم با دمیترون خیلی بهتر میشه حتی دکترمم نوشته برام ولی انقد میکن ممکنه بچه لب شکری و اینا بشه میترسم بخورم

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمئنی خوب میشم؟؟چرا پس خیلیا میگن تا اخر زایمان بالااوردن و حالشون بد بوده😂

اونا میخواستن برای شوهراشون ناز بیا😆 ۹۸ درصد خانما تهوع بارداری تو ۱۳ هفته تموم میشن.

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

عزیزم خدا حفظش کنه برات حالا الان میگی سخته بذار انشالله به دنیا بیاد سختی اون موقع ست😂دو تا شیر به شیر دارم از اول مهر تا روز آخر آبان یعنی دوماه شدید سرما خوردن این وسط از اول آذر تا سه روز پیش خوب بودن الان دوباره مریض شدن و گریه و تب و گلو درد و غذا نمیخورن شیر نمیخورن منم که دیگه عین زامبیا شدم زندگی یادم رفته.حالا انشالله که شما شیر به شیر نشی😜🤪ولی منظورم اینه که همین الانم لذت ببر بچه قشنگی داره و زحمت و مسئولیتم زیاد داره

اونا میخواستن برای شوهراشون ناز بیا😆 ۹۸ درصد خانما تهوع بارداری تو ۱۳ هفته تموم میشن.

نمیگذرم ازشون اگه دروغ گفتن😂😂تو همین نی نی سایتم بودن میگفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خدا حفظش کنه برات حالا الان میگی سخته بذار انشالله به دنیا بیاد سختی اون موقع ست😂دو تا شیر به ...

من قبل بارداری میگفتم به فاصله سه سال ۳تا میارم الان میگم دومی هم کنسله بچه داری خیلی سخته خیلی میدونم ولی حداقل حالت خوبه بیخوابی و خستگی من باز بهتر میتونم هندل کنم ولی تهوع نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اصلا دورو اطرافم همه بارداریا راحتی داشتن تقریبا هیچکس تهوع نداشت نه خواهرام نه خواهرشوهرم میگفتن ما تهوع نداشتیم ولی خسته و بی حال بودیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40