2777
2789

اول از همه آرزو می کنم هیچ کدومتون گرفتار نشین و همیشه سلامت باشین خواهش می کنم نکات بهداشتی رو رعایت کنید زدن ماسک توی جاهای شلوغ وضدعفونی دستها رو فراموش نکنید.

خب این بیماری با تب و بدن درد برای ما شروع شد

خدای چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر دو روز تب قطع شد ولی بدن درد ادامه داشت

ولی تب که رفت بدنمون لرز گرفت لرزی که میگم یه لرز ساده نبود مثل بندری زدن بود . 

بدن درد همچنان ادامه داشت که سرفه هم شروع شد

خلاصه سرفه کلا قطع نشد ولی بدن درد کمترشد

تازه میای یه نفس بکشی که مرحله ی گوارشی شروع میشه

حالت تهوع و بی اشتهایی و بی حالی که خیلی آزاردهنده ست

چند روز به همین شکل میگذره و تهوع میره و بی حالی و سرفه

همچنان ادامه داره الان بعد از تقریبا دوهفته بی حالی  و سرفه همچنان مهمونمونه🥲 خیلی سخته  خواهش می کنم مواظبت کنید..

دوستان  تا احساس بیماری کردین زود برین دکتر و حتما سرم و‌بزنید این میگم برای کسانی که از سرم زدن فرار می کنن چون تو روند بهبودی خیلی تاثیر داره

فراموش کردم بگم برای بدن درد قرص ناپروکسن داد و قرص جوشان ویتامین سی برای گوارش هم قرص فاموتیدین یکی شب و یکی صبح بهمون داد.

راستی اگر خدایی نکرده بیمار شدین دمنوش آویشن و نعنا برای سرفه بخورین. سوپ مرغ خیلی خوبه. سیب و موز هم خوبه.

این تایپیک و زدم گفتم شاید به دردتون بخوره هم برای پیشگیری و هم آگاهی از روند بیماری

اگر احیانا  علائمی داشتین زود دکتر برین و خود درمانی نکنید تا زودتر خوب بشین

اصلا هم نگران نباشید دکتر به ما گفت کرونا نیست آنفولانزای جدیده ولی آزاردهنده ست اگر گرفتار نشدین این یکی دوماه زمستون و مواظبت کنید تا مبتلا نشین.