2777
2789
عنوان

خانما باردار خیلی صبورین دمتون گرم ولی من دیگه بریدم 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 41 پست
نه اصلا کی گفته این چیزها ثابت نیست برای هرکسی

من اگر بخوام بشمارم از همسایه و فامیل و خودم و فامیل همسر ووووو ۲۰۰ تا زن باردار دیدم که همشون نهایتش تا ۱۳  هفته تهوع داشتن.. حتی یه نفرش هم به هفته ۲۰ هم نرسیدن نهایتش ۱۴ هفته

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم با دمیترون خیلی بهتر میشه حتی دکترمم نوشته برام ولی انقد میکن ممکنه بچه لب شکری و اینا بشه میتر ...

من بعدش متوجه شدم بارداری

چای زنجبیل نخوری 

تحمل کن خوب میشی

منم دوسه ماه اولی حتی وزن کم کردم

بعدش شکر خدا خوب شدم دیگه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

من کل ۹ ماه رو تهوع و استفراغ داشتم تا روزی ۱۵ بار بالا میاوردم 😔 

الان دلیل همه ی تهوع ها کنارم بیداره و نمیزاره بخوابم 😂 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
من اگر بخوام بشمارم از همسایه و فامیل و خودم و فامیل همسر ووووو ۲۰۰ تا زن باردار دیدم که همشون نهایت ...

وای راست میگی واقعا؟؟؟خدا از دهنت بشنوه خسته شدم انقد خوندم که تا نه ماه ویار داشتن

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بعدش متوجه شدم بارداریچای زنجبیل نخوری تحمل کن خوب میشیمنم دوسه ماه اولی حتی وزن کم کردمبعدش شکر ...

خداکنه منم خوب بشم ۱۲هفتگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کل ۹ ماه رو تهوع و استفراغ داشتم تا روزی ۱۵ بار بالا میاوردم 😔 الان دلیل همه ی تهوع ها کنارم بید ...

چطوری تحمل کردی؟؟؟؟فکر کردن بهشم دیوونم میکنه،تو خانواده مادر م خواهراتونم اینطور بودن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اگر بخوام بشمارم از همسایه و فامیل و خودم و فامیل همسر ووووو ۲۰۰ تا زن باردار دیدم که همشون نهایت ...

من هم اگر بخوام بشمارم اینجا و تو گروه تلگرام و فامیل و دوست و آشنا هزار مدل دیدم یکی داشته بکی نداشته یکی تا آخر یکی هفته های مختلف شروع شده هفته های مختلف تموم شده واقعا ربطی به این چیزها نداره و ثابت نیست

چطوری تحمل کردی؟؟؟؟فکر کردن بهشم دیوونم میکنه،تو خانواده مادر م خواهراتونم اینطور بودن؟

جالبه بگم هیچ کدوم از اطرافیانم این طوری نبودن بارداری به شدت وحشتناکی داشتم فک کن کل بارداری فقط هفت کیلو اضافه کردم ولی خداروشکر زایمانم عالی بود 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
جالبه بگم هیچ کدوم از اطرافیانم این طوری نبودن بارداری به شدت وحشتناکی داشتم فک کن کل بارداری فقط هف ...

عزیزم چقد صبوری کردی افرین بهت ،حالا به نظرت الان بجه داری سخت تره یا بارداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چقد صبوری کردی افرین بهت ،حالا به نظرت الان بجه داری سخت تره یا بارداری؟

اره واقعا همه دلشون بزام میسوخت پدرشونرم روزی که زایمان کردم فقط گریه میکرد میگفت خیلی سختی کشیدی 

به نظر من بچه داری خیلی شیرینه بارداری یکم دوران پر استرسیه ولی بسپار به خدا و فقط آرامش داشته باش