2777
2789

۲ ساله کلا ازدواج کردم .یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۹ ماهه عروسی کردم ‌.همسرم و پدر شوهرم خیلی خوبن و منو می‌خوان . مادر شوهرم خیلی زن بدجنس و حسودیه.من اول هاش خیلی سعی کردم پیش مادر شوهرم خود جا کنی کنم نشد خودش دوست ندارع عروس تو دست و پاش بیاد .همسرم تک پسره و سه تا خواهر شوهر دارم یکی ازدواج کرده دو تا تو خونه ی دوتاشون از من دو سال کوچیکترن .من نزدیک ۲۰ سالمه اونا ۱۸

خلاصه مادرشوهرم تو این ۲ سال تا تونسته با من بد جنسی کرده ولی همسرم همیشه طرف منو میگیره در مقابل هر کسی حتی اگر مقصر باشم .خونه مادر شوهرم هم دو الی ۳ هفته ی بار میریم . با من الکی چپ میفته و وقتی با من چپ میفتع با مامانم هم چپ میفتع .اینم بگم مادر شوهرم تعادل روحی و روانی درستی ندارع .چند وقت پیش که خونشون بودم دلقی در اومد گفت آره فلان جاییا آدمای خوبی نیستن میگن (اون شهری که ما اصالتا اونجایی هستیم رو گفت منم گفتم همه جا خوب و بد داره ) تو این دو سال این دفعه دومش بود این حرف رو میزد خیلی ناراها شدم گفتم این سری بگه ی جواب کوبنده باید بهش بدم 

بنظر شما وی بگم؟

شما جای من  بودید چکار می‌کردید ؟ چی میگفتید؟

متاهل و متعهد💍♥️

حالا من خودم همه جا لالم

ولی بگو اتفاقا منم شنیدم فلان جایی ها ادمای خوبی نیستن

شهر اونو بگو

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت که خوبه خداروشکر کمتر میتونی بری خونشون؟خواهر شوهرات چی اونا خوبن؟

ماهی ی بار میشه دیگه خیلی دیر بخاییم بریم 

اونا هم از سر مادر شوهرم هستن آب زیر کاه ولی تا الان حرفی هیچی نگفتن بهم 

فقط اونا چیزی ببینن برای مادر شوهرم خبر میبرن

متاهل و متعهد💍♥️