2777
2789
خداروشکر ؛قدر داشته هاتون رو بدونید ،خیلیا حتی به یکی از ساده ترین آرزوهاشونم نرسیدن 😊

من از بچگی عاشق ماشین حساب بودم! حسابداری خوندم و الان کلی ماشین حساب دارم😄

اون موقع تو دور و برمون خانم شاغل نداشتیم، ولی من تو خاله بازیامم همیشه عروسکمو میدادم به مامانم میگفتم مواظبش باش من دارن میرم سرکار. الانم دخترمو میدم به مامانم و میرم سرکار

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میگم بعدا دو سه سال خیلی اذیت میشی خیلی عذاب میکشی اما بعدش بختت بلنده یکی میاد تو زندگیت جبران همه ...

چقدر منی.... فق، من ۷ سال سختی کشیدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب 😍انشالله همیشه سالم و سلامت باشید

ممنونم شما هم همینطور

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄