2777
2789
عنوان

بچه ها ببینین نمای النگوهام تو دستم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 87 پست
می‌دونم اینجا یه عده حسودن من یه بار عکس‌گوشواره گذاشتم باورت میشه شبش رفتم بندازم شکست فردا کپی کن ...

بسم الله😶😶😶

آره میفرستم فردا

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته خودمم شک داشتم یکی دیگه اضافه کنم یا نه، النگوهای اجرت پایینم هستنا باید جای خوب تو شهرتون پید ...

یکی پیدا کردم بهترین حالت ۸درصد میگیره آخرین بار هم ازش النگوی فیوژن ۸ ضلعی گرفتم با دوتا النگوی آینه ای ست کردم فعلا همینا دستمه ولی الان با این قیمت طلا همون ۸ درصد هم‌ زیاد میشه برای مثلا ۵۰ گرم و اون مدلایی که پسندم شده اجرتش ۸ درصد نیست فکر کنم ۲۱ درصد بودن

همه میگن طلابه طلا همینه

آره اگه همون وزن بخوای بخری باید روش بذاری ولی مقدارش به اجرت و وزن النگوهای جدیدم بستگی داره

عزیزم باور کن من حسادتی به النگو ندارم خودم طلا دارم بیشتر از نیازم ولی النگو واقعا بااستایلمعمولی شیک نیست، با اباس بندری ، جنوبی، ترکی، واقعا قشنگه ، منم چند جفت هندی میناکاری دارم برای لباس محلی ولی برای لباس و استایل معمول دستبند خیلی قشنگتره

عزیزم باور کن من حسادتی به النگو ندارم خودم طلا دارم بیشتر از نیازم ولی النگو واقعا بااستایلمعمولی ش ...

آخه نمیشه هی دربیارم همینا کلی دستمو کبود کردن تا بپوشمشون اونم طلافروش تونست، دستبندو دست چپ‌م میپوشم همیشه