2777
2789
من اصلا از طلا خوشم نمیاد میخرم میندازم کمد بخاطر پس انداز حتما بخر خیلی سود داره

از پارسال می‌خوام بخرم 

از وقتی ۳ و خورده ای بود

پولم همون رقم مونده

دست رو دست گذاشتم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ ولی بیشترش نه مناسب سنت نیس منم همسن توم ولی النگو آینه ای نازک بیشتر دوست دارم تعدادش بالا باش ...

آره آینه‌ای ریزم خوبه، بخدا قصد پز دادن نداشتم چون خیلی خانوما هستن تا آرنج النگو میپوشن، فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم، دیگه هم نمیتونم عکسو پاک کنم😬

به خوشی استفاده کنی قشنگناز اینا خیلی دیدمبرای سن پایین بد نیست ؟ دختر ۲۰ ساله دیدم دستشه

من همیشه نمی‌ندازم 

مرسی یه موقعهایی دستم میکنم 

برای 20 قشنگ نیست 

من 35 سالمه. تو دست قشنگه

خدای من خدای معجزه هاست . 
خیلی از دور گرفتی ولی نماش خونه انگار یکی دیگه هم اضافه کنی بد نمیشهمن چند مدل دارم ولی هیچ کدوم رو ...

درسته خودمم شک داشتم یکی دیگه اضافه کنم یا نه،

النگوهای اجرت پایینم هستنا باید جای خوب تو شهرتون پیدا کنین، الان که طلا گرونه هزار جور تخفیف میذارن رو سود و اجرت که مردم راحت‌تر خرید کنن، مثلا تو شهر ما حتی النگوی بدون اجرت هم پیدا میشه

کلا نظر شخصی من اینه که النگو باید ظریف باشه خیلی شیکهی فامیل داشتیم بنده خدا الگو های پهن میخرید تو ...

آره منم اونطوری دوس ندارم، اصلا خیلیا النگو نمیپوشن الان ولی من ظریفشو دوس دارم

من النگو ازقبل داشتم قطور چون دستم تپل ظریف بهم نمیادرفتم طلافروشی گفت سی میلیون میگیره تعویض کنه من ...

جاهای دیگه هم بگرد، طلا فروش منصف‌م پیدا میشه، البته باید ببینی کلاه نذاره سرت خدای نکرده

من بخوام بگیرم کللل بازار و یه دور میچرخم😅

آره آینه‌ای ریزم خوبه، بخدا قصد پز دادن نداشتم چون خیلی خانوما هستن تا آرنج النگو میپوشن، فقط خواستم ...

می‌دونم اینجا یه عده حسودن من یه بار عکس‌گوشواره گذاشتم باورت میشه شبش رفتم بندازم شکست 

فردا کپی کن لینک تاپیکتو بده نی نی یار حذف کنه