نه چیز خاصی نیس. بخاطر اینکه به رودت زیاد فشار اومده یا حالا خراشیده شده بود و اومده بیرون . که داخل این همورویید پر از رگ های خونی هست .
اگه فقط اون قسمتیش که مثل مثلا جوش اومده بیرون درد میکنه که اصلا عیبی نداره و خوب میشه .
اما اگه حس میکنی که داخل سوراخ مقعدت هم یه قسمتیش مثل خراشیدگی میسوزه یا درد میکنه باید شیاففی پمادی چیزی بزنی . بعدم اینکه همین بیرون زدگی که هستش ممکنه بعد ها خارش هم بگیرع که خیلیییی بده خارش که میگیره اصلا نمیتونی تحمل کنی
داروهم بخوام بگم من خودم رفتم دارو خونه شیاف انتی همورویید گرفتم با قرص ویتامین E ژله ای . که شیاف رو هر موقع که درد احساس کردم میزارم . حالا اگه خیلی شدیده درد هر روز یکی .ولی بعد از یک هفته دیگه نمیشه هر روز استفاده کنی چون ضرر داره و بعدش باید مثلا دو هفته یکبار و .. استفاده کنی خوبه . من الان ماهی یکبار برای پری استفاده میکنم فقط.
قرص ژله ای هم که اگه هموروییدت مثل جوش بیرون زدگی داره . باید این قرصه رو با سوزن یا حالا یه چیز تیز سوراخ کنی و اون مواد داخلش رو روی هموروییدت بریزی و با دست همورویید رو ماساژ بدی . این باعث میشه به مرور هموروییدت کوچیکتر بشه و اگه تازه همورویید به وجود اومده ممکنه حتا با اینکار هموروییدت کامل از بین بره . بستگی داره . من با این ماساژ دادن فقط باعث شد که هموروییدم که بیرون مقعد بود بره داخل مقعد و الان اصلا احساسش نمیکنم و فقط مواقع اسهال و یبوست از مقعد میزنه بیرون و بعد خودش برمیگرده داخل.
قرص رو من یه ورق استفاده کرده بودم فقط.
زمانی هم که هموروییدم خون اومد و پاره شده بود از داروخونه پماد رکتول گرفتم و داخلش یه اپلیکاتور یا نمیدونم چی هست که اون رو چرب میکنی و وارد مقعد میکنی و اون پماد رو داخل مقعدت میریزه بعدم یه باند تیکه ای شده داره که میزاری روی مقعدت تا یه موقع شلوارت خراب نشه . که اونو من فکر کنم نزدیک یک ماه استفاده کردم تا خوب شدم چون خیلی شدید بود برام .