2777
2789
عنوان

انقد کیف کردم مادرشوهرم جاریام و سکه یه پول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 103 پست
خونه ماهم بیا اسی قول میدم تعریفت کنم😁😆یه کوه ظرف دارم بخدا مال اول هفتس درگیر امتحاناتم رو هم شده ...

مگه من کلفتم چرا توهین میکنید

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی تابلو بود

احتمال هم داره خودش جاری باشه که میشینه وکار نمیکنه  وخودشو جای جاری اش که همیشه ظرف میشوره گذاشته  مادرشوهره تو جمع اینحور گفته بهشون برخورده 

خواسته ملت طرفشو بگیرن وبگن جاریش اسگله خوشحال بشه 

احتمال هم داره خودش جاری باشه که میشینه وکار نمیکنه وخودشو جای جاری اش که همیشه ظرف میشوره گذاشته ...

وای جرا انقد این روانیا که از چند جهت تاپیک میزنن زیاد شدن تو سایت؟ خسته کننده ست دیگه

هی باید مو از ماست بکشی که این کاربری چندم فلانیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رو دخترش حساسه اصلا بدی نکرده بهم ولی از روزی ک عروسش شدم گفت دخترم کار خونه بلد نیست عروس اولش بودم ...

رو دخترش حساس ؟ شما هم برای پدرمادرت عزیزی و روی شما حساسن یادت باش محبت زیادی نجاست میاره 

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید یا صلوات بفرستید بیماری لاعلاج دارهاین سری که رفتی دورهمی ، بع ...

چشم

ن یک چند بار دوتا خودشیرین گفتن ظرفشور و ...مادرشوهرم باهاشون دعوا کرد

وای جرا انقد این روانیا که از چند جهت تاپیک میزنن زیاد شدن تو سایت؟ خسته کننده ست دیگههی باید مو از ...

آره خیلی زیاد شدن 

من از مدل تاپیک زدنشون میفهمم از قصد یه جور تعریف میکنن خودشونو مقصر نشون بدن درحالی که هیچ آدمی جوری رفتار نمیکنه که بهش توهین بشه 

آره خیلی زیاد شدن من از مدل تاپیک زدنشون میفهمم از قصد یه جور تعریف میکنن خودشونو مقصر نشون بدن درحا ...

آفرین

خیلی کم هوشن

اینم اون کاربری مامان پرهام هستم مد کرد 

گندش در اومد چجوری تاپیک میزنه،یه سریا از روش الگو برداری کردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آفرینخیلی کم هوشناینم اون کاربری مامان پرهام هستم مد کرد گندش در اومد چجوری تاپیک میزنه،یه سریا از ر ...

دقیقا 

کلا جو وفضای سایت یه مدته خیلی بد شده 

من که سر یه تاپیک از فرط غصه تا سکته پیش رفتم بعد فهمیدم دروغه دیگه خیلی سخت اعتماد کنم 

دیوانه ای نیاز به بستری داری، شایدم یک کارگر حرفه ای هستی. ببخشید ریدن تو مادر شوهرت و چیزایی که قبو ...

حرومزاده یبار دیگ ببینمت میرینم بهت 

وات د فاک