2777
2789
عنوان

انقد کیف کردم مادرشوهرم جاریام و سکه یه پول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 103 پست

اسی جان مهربونم دستت درد نکنه واقعا خسته نباشی رفتار هر کسی نشان از شعور وشخصیتشه مگه شستن شرفا چه اشکالی داره من که میرم خونه مادر شوهرم تو کارا کمکش میکنم الان چندین ساله کلا خودم روم نمیشه مادر شوهرم غذا درست کنه وبخوریم ظرفشو نشورم مگه رستورانه اصلا روم نمیشه نمیدونم این نظر منه ولی مطمعن باش این رفتار نشانه پاکیه دلته فقط یادت باشه کارایی که میکنی تو دلت بگو به خاطر خدا ومطمعن باش پاداشت رو میبینی

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خواهرمنم دقیقا خونمون نمیشستم اینجا تومهمونیای مادرشوهر ک رسما ماشین ظرفشویی بودم فقط

این دفعه دستت رو با باند بپیچ . ببین عکس العمل بقیه چیه بابت ظرف شستن.لازم هم نیست دقیق توضیح بدی دستت چی شده.اگه ازت پرسیدن مثلا بگو آره میبینن دستت به چه روزی افتاده.خیلی کار میکنم و ظرف میشورم.یه مدت باید استراحت بدم به دستام

اگ همیشه کارو گردن بگیری دیگه نمیتونی از زیرش در بری فقط توقع ایجاد کردی همه باید کمک کنن اینکه یه ن ...

منم یکی دوبار دیدم خواهر شوهرم پا نمیشه بهش گفتم گفتم سارا جونم میای آب بکشی اگه ب مایع حساسیت داری آب کشی کن بعد اون خیلی زورشون گرفت خیلیا دیگ مادر شوهرم تراست منم بلند شم🤣🤣

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اینکه ادم خودش کمک کنه یه بحثه اینکه طرف بگه برو بشور یه بحث دیگس! نمیگم کمک نکنین ولی اینجوری ام خی ...

من چون بچه بودم عروسش شدم عادت داره دستوری بگه و اینکه عجوله میدونه الان میرم میشورم ولی باز میگ پاشو بشور 

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
والا به خدا سرگرمی ندارن میگن بریم ملت ایستگاه کنیم 🤕 مادرشوهرم گفت حاملگی محبور نیستی بشوری 😂� ...

اره خیلی تابلو بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی