2777
2789
عنوان

لاوینو بیخیال نبودید گل بهار چه گرد و خاکی کرد 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 99 پست
ما خنگیم همون اول یجا سوتی نیدیدم

والا من ب شخصه اعصابه پربازدیدی رو کلا ندارم.اصلا تاپیک زدنو هنوز درک نکردم سوال دارم از گوگل میپرسم و تامام😕اینا خیلی حوصله دارن واقعا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من ب شخصه اعصابه پربازدیدی رو کلا ندارم.اصلا تاپیک زدنو هنوز درک نکردم سوال دارم از گوگل میپرسم ...

🤣🤣🤣 هی باید در مورد تاپیک های اول و آخرت جواب پس بدب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این اراجیف فقط تو ذهن تخیلی یک زن میگذره مردا اونقدر فیلسوف نیستند

🤣🤣🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

هیچی مثل اینکه دروغ بوده 

اول با یه کاربری دیگه اومد گفت من شوهرشم بعد نی نی یار تگ کردیم ترسید ضایع بشه اومد از کاربری خودش تایپک. زد گفت که من شوهرشم داشت مثلا درمورد زنش صحبت می‌کرد که معلوم شد خودش بوده و از اول سرکار بودیم تایپکاشم ترکوندن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

اهاا همونکه چیز بود به شوهرش بجای دامادشون اشتباه پیام داده بود؟تاپیک جدید زد؟ چیکفت

اره همون.تاپیک زده بود ک شوهر لاوینم تاپیکای زنمو اومدم خوندمو گوشیو ازش گرفتمو فهمیدم داستان جی بوده و زنم کاری نکرده ولی نمیتونم ببخشمشو میخام طلاقش بدم تو تایپکاش از خانوادم بد گفته و ازین حرفا کاربرام فهمیدن دروغ میگه ک شوهرشه خودش بود دیگه رنگیش کردن گزارش زدن ترکید