2777
2789
عنوان

بیاید بهم بگید منظورش چی بوده

117 بازدید | 17 پست

بچه ها دوساله که رابطمون تموم شده

دیشب برای اولین بار توی این دوسال پروفایل تلگرامشو چک کردم

چند ساعت بعدش دوباره نگا کردم دیدم عوض کرده پروفایل قبلیشو 

و عکس مجسمه ی یه نفریو گذاشته که من همیشه بهش میگفتم شبیه این مجسمه ای

به نظرتون منظورش چی بوده 

شاید چون شبیهش بوده گذاشته 

منم ماه دوست داشتم بعد کات عکس ماه میذاشت 

یا از گربه بدم میومد عکس گربه میزاشت 

اهمیت نده پسرا همه اسکل شدن

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید جدی جدی باورش شده شبیه اون مجسمس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
پس چرا بهم هیچ پیامی نداد تو این دوسال

برای منم تو این یکسال پیام نداد اما همش یه نشونه هایی از رابطمون یا میزاشت بیوش یا پروفش اما پیام نداد 

ول کن اهمیت نده

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
یه مجسمه ی کارتونیه اینم سنش کم نیست ۲۹ سالشه و جایگاه اجتماعی خیلی خوبی داره با آدمای زیادی در ارتب ...

نمیدونم والا این چه مرضیه جدیدا پسرا گرفتن خب عین آدم بیا جلو دیگه اه

فکر کنم که منظورشون این بوده که یعنی غیر مستقیم می خواستن به شما بگن که.قلبم پیشت جا مونده یعنی دلم ...

بخوره تو سرش خب بیاد عین آدم حرفشو بزنه دیگه این نشونه گذاشتنا چیه دیگه با ۲۹ سال سن