2777
2789
عنوان

انقد کیف کردم مادرشوهرم جاریام و سکه یه پول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 103 پست
اگه من بودم بهم بر میخورد یعنی چی که همه نشستن تو بشوری فقط بعد هم مثلا تعریف کرده😐 هر چقدر فک میکن ...

من عروس اولم 

ازروز اول مادرشوهرم فقط ظرف شستن من و قبول داشت 

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
رو دخترش حساسه اصلا بدی نکرده بهم ولی از روزی ک عروسش شدم گفت دخترم کار خونه بلد نیست عروس اولش بودم ...

وای چقدر اوسگولی و راحت خر میشی ببخشیدا، منم کار خونه بلد نیستما 🤣🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چ ربطی داره من چون سیزده ساله عروسشم همیشه ظرفاش بامن بوده واقعا خستگی این همه سال درومد ازم

😐😐 اتفاقا کار درستو اونا میکنند مگه کلفتی ک ظرفی ک بچه هاشو شوعراشون غذا خوردن رو بشورید مگه نوکرشونی ک مادر شوهرت بهت میگه اول چای بزار بعد برو ظرف بشور ،، بخاطر تایید کردن دیگران خودتو خسته نکن

چرراآخه

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید یا صلوات بفرستید بیماری لاعلاج داره

این سری که رفتی دورهمی ، بعد از شام بپیچ به بازی و به یه بهانه ای بیا بیرون.از قبل برای خودت کاری بتراش که دلیل قابل قبولی داشته باشه.بعد ببین ظرفا رو چه کسی می شوره.یا شایدم نشسته میذارن تو بری بعدا بشوری

ولی در کل کار شما رو نمی پسندم. به نظرم حکم ظرفشور اون دورهمی رو داری

اسگولی؟یا مارو گذاشتی سرکار؟

عمیقا اپیدوارم که ما رو سرکار گذاشته باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
واقعا باید خونه مادرشوهر ظرف بشوریم؟من حتی خونه خودمون یادم نمیاد کی شستم بعد واسه مادر یکی دیگ بشور ...

آره خواهر

منم دقیقا خونمون نمیشستم 

اینجا تومهمونیای مادرشوهر ک رسما ماشین ظرفشویی بودم فقط 

من عروس اولم ازروز اول مادرشوهرم فقط ظرف شستن من و قبول داشت

دیوانه ای نیاز به بستری داری، شایدم یک کارگر حرفه ای هستی. ببخشید ریدن تو مادر شوهرت و چیزایی که قبول داره. تو هم خیلی خری و کودن خدا شفات بده که به حمال بودنت افتخار نکنی. دیگه من تاپیکت ترک میکنم خوشم نمیاد با شماها هم کلام شم ادمهای بی عزت نفس اسکل

رو دخترش حساسه اصلا بدی نکرده بهم ولی از روزی ک عروسش شدم گفت دخترم کار خونه بلد نیست عروس اولش بودم ...

چقد تو ساده ای مادرشوهر منم همینه نمیزارع دخترش دست ب سیاه سفید بزنه منم  چندبار تیکه شو اومدم گفتم انقد بدم میاد بقیه مفت بخورن من ظرفاشون بشورم بعد اون انقد بهش برخورد نزاشت منم دست بزنم خیلی طفلکی هستی برات شده وظیفه الآنم ی روز حالت خوب نباشه انقد اخم و پیله می‌کنه مجبور شد با اون حال خراب ظرفای چنجاه نفر بشوری البته زمانی باید خوشحال میشدی و خستگیت درمیومذ که  میگف بسه مفت خوری پاشین نوبت شماست ن اینک باز ب تو بگه بشور متاسف شدم برات عزیزم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دوسال اول ازدواج خیلی کمک میکردم خیلیاعقذ بودم مثلا مادر شوهرم اینا میرفتم بیرون با خواهراش اینا من ...

اگ همیشه کارو گردن بگیری دیگه نمیتونی از زیرش در بری فقط توقع ایجاد کردی 

همه باید کمک کنن اینکه یه نفر بشه کوزت اصلا درست نیست 

منم وقتی دختراشون باشن و ببینم خودشونو زدن ب اون راه میام میشینم 

اگ کار کنن منم کمک میکنم 

حالا یکی که با خونواده شوهرش خوبه شما پرش کنین بندازین به جونشون

اگر خوب بود که تاپیک نمیزد سکه یه پول شدن کیف کردم! شما از سکه یه پول شدن کسی که دوستش داری خوشحال میشی؟ قطعا نه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به نظرم به اندازه کار کنیکیتون بشوره یکی دیگه آب بکشهیکی خشک کنه و سفره رو جمع و پهن کنههمسرت کمکت ن ...

چرا همگی کمک میکنن 

میارن تو سینگ میذارن من بشورم

مطمئنم سرکار گذاشتی خودت داری پشت گوشی میخندی

کاربر زرنگ👌

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی