2777
2789
عنوان

بیاین کتابی باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 193 پست
ای خواهر اهل کدامین شهر و دیاری؟

شمال دیار کریمان

شهری به نام انار😅

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام و عرض ادب خدمت تمامی حضار محترم این جانب به دلیل فکر و خیال های شبانه که باعث گرفتگی در سینه و ...

😂😂😂

با تموم وجود گفته هایت را درک میکنم

من نیز هرشب به فکر چشمان زیبایم هستم که در دل تاریکی ها خیره به گوشیست🤦‍♀️

😂😂😂با تموم وجود گفته هایت را درک میکنممن نیز هرشب به فکر چشمان زیبایم هستم که در دل تاریکی ها خیر ...

بخاطر همدردی شما بسیار سپاسگذارم و بسیار متاسف هستم که شما نیز درگیر این درد بسیار ظاقت فرسا هستید 🥲😂

ساوه؟

دیار کریمان ساوه س؟😒

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

کرمان؟😂😂

باریکلا فرزندم😍

هزاران درود بر تو باد😅❤❤❤❤

از پستی که در اینجا گذاردید بسی لذت بردیمدر چشم به هم زدنی بزرگ شده و زن میگیرد یا شوهر میکندآنوقت د ...

به راستی حق گفتی بانو.. حیف که دختر است و داماد عزیزاست اگر پسر می‌بود و عروس می ستاندیم، به جبران این بی خوابی ها، صبح ها ما نیز جیغ جیغ کنان بر سر عروس هوار شده و خشتکش بر سرش می‌کشیدیم که ای ورپریده بیدار باش و چاشت شوی خود فراهم کن و یادمان میرفت که خود نیز می خوسبیدیم و چاشت پسر مردم برایمان مهم نبود..