2777
2789
عنوان

بیاین کتابی باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 193 پست
دومی بهتر میباشد دوست من

سپاس ای دوستم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هردو

فدات😍🫂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ای بانوچرا نمیخابی؟؟مگر فردا نمی‌خواهی غذایی بار بگذاری؟

بنده یک مجرد بیکار بی عار هستم

شب ها تا دیر وقت در گوشی و صبح ها تا ۱۲ ظهر در خواب بسر میبرم

خداوند نگهدار مادرم باشد که هرروز غذاهای لذیذی تدارک میبیند وگرنه تا به حال از گرسنگی هفت کفن پوسانده بودم

درود و تشکر از شما ،یه یاری حق در حال حاضر نه خواهر شوهر هستم و نه مادرشوهر و در آینده ممکن هست ،اما هزار بار مطمئن هستم که عروس خردمند ما خوشبخت ترین عروس خواهد شد با تشکر از فامیل شوهر خویش که زندگی را بر ما دشوار نمود

اینجا نیز رعد و برقی میزند که بند بند وجودم از ترس در حال جدا شدن است⛈⛈⛈⛈⛈⛈

باران شدیدی فرا گرفته و دیری نشاید که مارا سیل با خود ببرد😅🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌊🌊🌊

البته که در همه حال خدای را سپاس بابت این نعمت❤

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

بنده یک مجرد بیکار بی عار هستمشب ها تا دیر وقت در گوشی و صبح ها تا ۱۲ ظهر در خواب بسر میبرمخداوند نگ ...

خوشا به سعادتت

اما خودم که دو سر عائله دارم و هنوز نتمرگیده ام ،،تو بگو فردا چه کنم😅🤞

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞