2777
2789

باتوجه به تاپیک قبلیم ، تصمیم گرفتم این سوالو بپرسم که چه روشها و ترفندهایی برای شناخت دقیق اخلاقیات خواستگار هست؟ تو تاپیک قبلم چندتا عزیز لطف کردن جواب دادن اما خواستم نظر خیلیا رو بدونم و ببینم اونایی که ازدواج موفق داشتن چجوری خواستگاراشونو شناختن؟ بجز رفتن پیش مشاور و روانشناس چه ترفندهایی پیشنهاد میدین؟

چند وقت پیش توی یه تاپیک گفتم نمیدونم تاپیک شما بود یا نه 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی چیز خیلی ساده و پیش پا افتاده 

ب گل و شیرینی ک برات میارن دقت کن 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

آشنایی بیشتز جلسات بیشتر.  خانوادشون.  نزدیکاشون تحقیقات محلی . 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

سعی کن با ماشین ک میرین بیرون 

از عمد بگو بریم فلان خیابون 

یه خیابون شلوغ بگو 

ببین وقتی شلوغه عکس العملش چیه 

عصبانی میشه یا صبوره 

دو سه بار انجامش بده ممکنه بار اول حفظ ظاهر کنه 

یا وقتی مثلا اومد خونتون توی اتاق ک رفتین صحبت کنین 

بگو میشه برام این سیب رو پوست بگیرین 

اگه دیدی داره یکنواخت و مرتب پوست میگیره یعنی با حوصله هست اگه تکه تکه و نامنظم پوست گرفت یعنی بی حوصله و کم صبر هست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نه تاپیک من نبوده

از دوباره گفتم گلم

دستت دردنکنه

قزبونت ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم