2777
2789
عنوان

یعنی شما هنوز فرق سال نو و کریسمس نمی دونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 135 پست

کریسمس یه جشن مذهبیه

برای افراد مذهبی

شما  ادعای اوپن مایندی و اینکه مرهبی نیستید و شیکید و و همه چی دارین و لخت میگردین و زن و آزادی و رهایی  و نه نماز و نه ر‌وزه و شعارشون بود بیزارم از دین شما نه اجرای دستورات دینی بعد جشن خیلییی مذهبی کشورهای دیگه رو بپا میکنن

آخر مذهبی هستید یا خیر؟؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب گلم فامیلت سواد اجتماعیشون بالاست ، اخه مگه ما کم تو ایران جشن ملی و مذهبی داریم که تولد حضرت مس ...

هع فکر میکنن باکلاسن 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اخه هر چی میزدم سایت قبول نمیکرد.اینو با عصبانیت خطاب به سایت نوشتم دیدم قبول کرد😂😂

کآرت درسته👌

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

شاید مسیحی ها هم فرق بین عید نوروز و عید غدیر و مبعث رو ندونن خب🤔😁

باشه نمی دونن هفت سین هم نمی چینن ما نمی دونیم و درخت میذاریم😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
پس چرا میگن سال میلادی؟

ببین تاریخ تولد دقیق مسیح رو هیچکس نمیدونه این تقویم رو هم تخمینی زدن  الان بری راجبش سرچ بزنی هم متوجه میشی 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا