2777
2789
عنوان

یعنی شما هنوز فرق سال نو و کریسمس نمی دونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 135 پست
مافامیل داریم سرسفره نوروز عکس رضاشاه گذاشته بودن حالازنوشوهردیپلمم نگرفتن🤣🤣🤣🤣

حالا این اشکال ندارن دوستش داشتن ،  ولی اینکه ضد مذهب باشی ولی کریسمس رو جشن بکیری خیلی خز وچیپ هست فقط از ادم چیپ بر می اد چنین چیزی 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه😂😐اگه اسی نخوره ماروالبته

اسی کارای مهم تر داره تدریس تاریخ و ادبیات داره امشب

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

نه قبلا داشتم چندسال پیش دکترم گفت هیچوقت تو خونه شورت نپوش.دیگه فقط بیرون رفتنی میپوشم

وای من تبخال زدم یادمه یه هفته با دامن تو خونه میگشتم 😂😂 خیلی زودتر خوب شد 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

چه خبره میخوای کتکشون هم بزن فکر کنم اینجوری حرصت بخوابه😂حالا ندونن چیه فقط واسه خوشگلیش گذاشتن چه ...

همین کارا باعث میشه در جوامع بین الملل فرهنگ خودمون نادیده گرفته شه و از بین بره

دو جشن بزرگ خودمون نوروز و مهرگان

مهرگان کلن فراموش شده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خدا خیرتون بده اخر شبی خندیدم.ولی در کل استارتر حالا دو نفر درختم بزارن چی میشه مگه.دلیل نمیشه چون درخت گذاستن مثلا اعتقادشون به مسیح باشه.کلا که میبینی جدیدا ملت فقط نمایش و عکس گذاستن دوست دارن.و اینکه گفتی برای جشنای خودمون ارزش قایل نمیشن والا همین دو هفته پیش برای یلدا مردم خودشونو کشتن.تمام مغازه ها لباس یلدا و تم یلدا.مردمم استقبال میکردن.بعضیا کلا جشن دوست دارن که اسکالی هم نداره.من خودم دکور ویترین کریسمس و بابا نوئل که مغازه ها گذاستن خیلی خوسم میاد وایمیستم نگاه میکنم.

کی گفته باید دقیقا روز تولد مسیح شروع بشه اینا بین خودشون اختلافه پایان سال رو آخر کریسمس در نظر گرف ...

پس چرا میگن سال میلادی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاد ۱۳ صفر افتادم که دو ساله افتاده سر زبون نی نی سایت و همه جا هم پخش شده

من اعتقاد ندارم ولی برا مادرم ج داد داداشم کار پیدا کرد دقیقا هفته بعدش

به نظرم ۹۰ درصد تلقینه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

همین کارا باعث میشه در جوامع بین الملل فرهنگ خودمون نادیده گرفته شه و از بین برهدو جشن بزرگ خودمون ن ...

بله ولی مقصر مردم نیستن بلکه سیاست های حاکمه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
وای من تبخال زدم یادمه یه هفته با دامن تو خونه میگشتم 😂😂 خیلی زودتر خوب شد

اصلا شورت نپوش من هرروز حمام میرم اگه یه روز نتونم برم حمام حتما لباس و شلوارم عوض میکنم.اینطوری هیچوقت عفونت نمیگیری

خدا خیرتون بده اخر شبی خندیدم.ولی در کل استارتر حالا دو نفر درختم بزارن چی میشه مگه.دلیل نمیشه چون د ...

اسم کاربریت

رهای خاصی بهم داد👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا این اشکال ندارن دوستش داشتن ، ولی اینکه ضد مذهب باشی ولی کریسمس رو جشن بکیری خیلی خز وچیپ هست ...

آفرین حرف منم همینه

اونا ادعای اوپن مایندی و بی دینی و همه چی دارن و لخت میگردن و نه نماز و نه ر‌زه

بعد جشن خیلییی مذهبی کشورهای دیگه رو بپا میکنن

آخر مذهبی هستید یا خیر

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

من اعتقاد ندارم ولی برا مادرم ج داد داداشم کار پیدا کرد دقیقا هفته بعدشبه نظرم ۹۰ درصد تلقینه

من دوسال پیش خریدم ولی یه سری اتفاقات ناخوشایند برام افتاد کلا زندگیم زیر و رو شد ولی بازم نمیتونم‌بگم‌ناراضی ام فقط دیگه خرید نکردم