2777
2789

من ۲۷ سالمه ۴ سال قبل با یکی مدت کوتاهی دوست بودم ولی کات شد کلا از یادم رفته بود تا اینکه به واسطه شغل خواهرم باهاش روبه رو شدم هر دومون که همو دیدیم خشکمون زد اون خیلی موفق و خوشتیپ شده بود منم خیلی تغییرکردم خوشگل تر ازقبل مدتیه فکرم مشغوله بنظرتون ممکنه قسمت بوده باشه همو ببینیم کاش میشد باهاش ازدواج کنم الان شرایطشو داره

اگه جای من بودین به یه بهونه بهش پیامی نمیدادین؟شرایط ازدواجو‌ داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم شما به هیچ عنوان پیام نده 

نمیدونم چرا ولی من اگر یکیو تا مرز جنون  هم دوست داشته باشم هیچوقت برای به دست اوردنش پیشقدم نمیشم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

نه عزیزم شما به هیچ عنوان پیام نده نمیدونم چرا ولی من اگر یکیو تا مرز جنون هم دوست داشته باشم هیچوق ...

من که نمیخوام ابراز علاقه کنم فقط به یه بهونه میخواستم پیام بدم اگه خودش بخواد که صحبت و ادامه دار میکنه نخوادم که هیچی،من فقط تو لین دو دل بودم با چه بهونه ای پیام بدم و درسته پیام بدم یا نه

سلام عزیزم

منم دقیقا شرایط تورو داشتم 10سال پیش همین چیزی که تو میگی بود من رفتم بهش پیام دادم گفتم هنوز منو دوس داری اونم گفت اره و بعد چند مدت دوستی باهم ازدواج کردیم

اگع دوسش داری اینکارو بکن