2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 271 پست
حرفات خیلی کامل و پخته بود عزیزم. مشخصه چقدر انسان فهمیده ای هستی. لذت بردم. ممنون که راهنماییم کردی ...

شما لطف داری به من

یه شخص تا خودش نخواد درست نمیشه. یه معتاد رو صدبار هم به زور ببرن کمپ تا خودش نخواد ترک کنه، نمیکنه

اول اینکه همسرت رو کم کم تو مسیری بیار که بپذیره مشکل داره و خودش بخواد که حل کنه. دوما اینو بپذیر که تو دعوا هیچ وقت یه نفر مقصر مطلق نیست. شما هم به اندازه خودت سهم تقصیرت رو قبول کن و سعی کن حذفش کنی. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شما لطف داری به منیه شخص تا خودش نخواد درست نمیشه. یه معتاد رو صدبار هم به زور ببرن کمپ تا خودش نخوا ...

من مثلا اوایل خیلی بهش شک میکردم خب

اونم خیلی دروغ می‌گفت بهم و پنهانکاری خیلی زیاد داشت، همین عامل باعث میشد شک من خیلی بیشتر بشه.

بماند که چقدررر همسرم توی دوران نامزدی از یه زن توی فامیلشون تعریف میکرد. هنوزم که هنوزه من نفهمیدم چرا اینهمه از اون زن تعریف میکرد.یه بار گفت مامانم اونقدر تعریفش میکرد منم عادتم شده بود، یه بار گفت پولشو تعریف میکردم که تو هم مثل اون پول بیاری و جهیزیه خوب بیاری. نمیدونم. خلاصه اینا رو گذروندیم . الان من دیگه مثل قبل شک نمیکنم بهش، اونم قول داده بهم دروغ نگه. اما هربار بهم قول داد، یه مدت بعد یه دروغشو درآوردم و قولش شکسته شد و من اعتمادم به حرفاش از بین رفت.

بعد من جوریم که در لحظه حالم بیشتر، اون اینجوری نیست.من گذشته رو فراموش کردم و صفحه جدید باز کردم اما اون همچنان منو مثل گذشته میبینه. تا یه سوال خیلی معمولی ازش میپرسم، ربطش میده به گذشته و میگه بازم اونجوری ازم سوال پرسیدی بعد نمی‌ذاره منظورمو توضیح بدم و قاطی می‌کنه. توضیح هم میدم فایده نداره، بازم قاطی می‌کنه. میگم بهت شک ندارم، میگه دروغ میگی.

بعد مثلا شک با یقین فرق داره دیگه. این که من بی دلیل بهش بگم تو با فلانی ارتباط داری، این یعنی شک. اما اینکه یه دروغی رو آشکارا بهم گفته و مچشو گرفتم، این یقینه. جلوی روش میگم آقا من به حرفایی که میزنی، باور ندارم چون چندین بار قولتو شکستی و دروغ گفتی بهم. الان مثلا فردا بهش زنگ بزنم بگم کجایی ؟ بگه سرکارم، یکم دلم می لرزه و یکم باور ندارم حرفشو چون بهم چندین بار این مسائل رو دروغ گفته و پنهان کرده. بعد همه این مشکلات زمانی حل میشن که دو نفر آروم باهم صحبت کنن، کدوم زن و شوهری رو دیدیم که با داد و بیداد مشکلشون حل بشه؟سرتو درد آوردم ببخشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مثلا اوایل خیلی بهش شک میکردم خباونم خیلی دروغ می‌گفت بهم و پنهانکاری خیلی زیاد داشت، همین عامل ب ...

اختیار داری سردرد چیه. حرفات درسته. البته این موضوع رو تو چند نفر دیدم که یکی رو تو خانواده یا فامیل بت میکنن و انگار میپرستن. همسر منم اوایل نسبت به زن داداشش اینجور بود. هرچی اون میگفت انگار وحی منزله. ولی خب کم کم طی چند ماه حل شد این موضوع منم حساسیت به خرج نمیدادم ولی سعی میکردم تو هر مساله ای بقول مهندسا یه پلن b داشته باشم😉 که هرچی زن داداشش گفت من یه راه جایگزین که کارامدتره پیشنهاد بدم.

به نظرم‌همیشه یه پلن b داشته باش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اختیار داری سردرد چیه. حرفات درسته. البته این موضوع رو تو چند نفر دیدم که یکی رو تو خانواده یا فامیل ...

وای چه خفن. چجوری یعنی؟ بیشتر توضیح میدی پلن b رو؟😍🥲

وای چه خفن. چجوری یعنی؟ بیشتر توضیح میدی پلن b رو؟😍🥲

دختر اینجوری تا صبح باید برات حرف بزنم سردرد میشی

اختیار داری سردرد چیه. حرفات درسته. البته این موضوع رو تو چند نفر دیدم که یکی رو تو خانواده یا فامیل ...

عزیزم درمورد دروغ گفتن ها و پنهانکاری های شوهرم به نظرت چیکار میتونم بکنم؟ اصلا راه حل داره؟

کاش خواهری مثل تو داشتم. تا صبح حرف می‌زدیم😍🥹 خستت نمیکنم عزیزم راحت باش

محبت داری

مشکلی نیست، خوابم نمیاد

خبببب جونم برات بگه از پلن b😄

کاش خواهری مثل تو داشتم. تا صبح حرف می‌زدیم😍🥹 خستت نمیکنم عزیزم راحت باش

مثلا برای خرید کفش عروسیمون جاریم به همسرم گفت ورنی نخر! ما هم اون روز رفتیم خرید و گفت مینا گفته ورنی نخر منم ورنی خوشم نمیاد! 

تو دلم گفتم عجبببببب خوشت نمیاد یا چون مینا خانوم گفته نخر؟

گفتم اوکی عزیزم بریم بخریم هر چی تو دوست داری. وارد مغازه که میشدیم به فروشنده میگفت فلان کد رو بیارید من که خوشم نیومده بود، به فروشنده میگفتم پیشنهاد شما برای داماد چیه؟ اونم چند تا کفش ورنی میاورد. یه جوری شد که در نهایت یه کفش ورنی خوشگل خرید و هنوزن بعد ۸ سال تو مراسمای خیلی مهم اونو میپوشه

این کوچیک ترین چیزی بود که نظر میناخانوم قرار بود اعمال بشه

مثلا برای خرید کفش عروسیمون جاریم به همسرم گفت ورنی نخر! ما هم اون روز رفتیم خرید و گفت مینا گفته ور ...

وای چه خووووب. من اگه بودم، زود قهر میکردم😂😁🙈

ابدااااا نقطه ضعف نده

مثلا برای خرید کفش عروسیمون جاریم به همسرم گفت ورنی نخر! ما هم اون روز رفتیم خرید و گفت مینا گفته ور ...

برای دروغ و پنهانکاری شوهر چه نظری داری عزیزم؟ این فکرکنم قابل حل شدن نیست نه؟

یه معلم داشتیم سال ۸۶ از اینایی بود که عاشق حرف زدن راجع به شوهر و بچه هاش و این چیزا بود بقول خودش همسرداری و کاملا بی ربط به درس ما، یه حرفش تو ذهنم مونده به شوهر بگید تو رییسی هر چی تو گفتی، طوری رفتار کنین که شما رییس باشید!