2777
2789
عنوان

میشه اونایی که اراده قوی دارن بیان

184 بازدید | 33 پست

نمیدونم چمه

فکر میکنم افسرده م ولی خب وقتی خودم میدونم چرا پیگیری نمیکنم که خوب بشم؟

اراده م کلا رفته.یه عالمه پول دکتر دادم بابت آکنه یه روز میخورم پنج روز بیخیال میشم

باید برا آزمون آموزش و پرورش بخونم ولی حتی حسش نیومده که استارتشو بزنم

وزنمم که هیچ

همینجوری بدون تحرک،همه چی هم که میخورم واویلا

چیکار کنم اراده م قوی بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این و بدون که وقتی برای چیزی تصمیم نگیری اون برات تصمیم میگیره حتی اگر همین آکنه باشه و الان درمانش نکنی فرداها میشه لک و جای جوش و 10 برابر باید سختی بکشی که بره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من اصلا با انگیزه و اراده و اینا موافق نیستم

شما در صورتی موفق میشی ک دنبال اراده و انگیزه نباشی

احساسات پایدار نیستن

شما نهایتا ۱ هفته با انگیزه و اراده جلو بری ولی بعدش چی؟ میخوای هروقت حسش نبود ول کنی؟ راز موفقیت تو دیسیپلین هستنش

دیسیپلین یعنی تو با وجود فروپاشی روانی درحالی ک داری اشک میریزی ورزشت ، رژیمت ، درست رو انجام بدی . چرا ؟ چون باید انجام بدی🤷‍♀️

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

صبح زود پاشدن خیلی تاثیر داره🚶🏼‍♀️

باورمیکنی هر روز چون باید بچمو بفرستم مدرسه از ساعت ۶ بیدارم

ولی بعدش همینجوری علااااف

یا دراز کشیدم جلو مبل تی وی میبینم

یا نهار و شام با بی میلی میپزم

یا هم که خواب

دیگه به خودمم حوصله م نمیکشه زیاد برسم

ببین من اصلا با انگیزه و اراده و اینا موافق نیستمشما در صورتی موفق میشی ک دنبال اراده و انگیزه نباشی ...

خب این چون باید انچام بدی از اراده میاد 

من میگم ولش کن خستم فردا......

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

خب این چون باید انچام بدی از اراده میاد من میگم ولش کن خستم فردا......

اونم بخدا باید بری تو دلش

ی روز صبح بلند شو بدون اینکه ب چیزی فکر کنی برو سر کارت 

فرداشم همینکارو بکن

یهویی ب خودت میای میبینی جزوی از روزمره ات شده

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

یه روزی عواقب همه کارات را میبینی بعد میفهمی چقد حتی یع ذره تلاش بیشتر آرامش بیشتری برات میاره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
دیسیپلین رو چجوری تو خودم بوجود بیارم؟

باید خودتو عادت بدی تو هر حالی ک بودی ، ناراحتی ، غصه ، مهمان داشتن ، مریضی ، تو هر شرایط همه یا بخشی از وظایفت رو انجام بدی