2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 271 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به منم یه نظر میدید؟چند وقت پیش رفتم خونه مادرشوهرم اینا و واسه بار دوم بهم ته مت زد البته غی ...

اگه شوهرت دلش میخواد بره واسه مراسم، همراهیش کن. چون اونم وقتی که مادرش بهت تهمت زده، پشتت وایساده و ازت دفاع کرده.❤️

پس اگه بچه من پسر باشه، تخس و یه دنده و عصبانی میشه. اگه دختر باشه ، طرف باباشو میگیره و همشون منو ت ...

یه دختر دارم، آتیش پاره! صبح تا شب منو میچزونه شب که باباشو میبینه یه جوری دلبری میکنه اونم نازشو میکشه دوست دارم جفتشونو بزنم! دیشب گفتم اینجوری نمیشه من باید یه پسر واسه خودم بیارم بلکه طرف من باشه😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یه دختر دارم، آتیش پاره! صبح تا شب منو میچزونه شب که باباشو میبینه یه جوری دلبری میکنه اونم نازشو می ...

ای جانم خدا حفظش کنه😍 داری قلقلکم میدی بچه بیارما😂

بخاطر عشقی که به بچه دارم، بعضی وقتا ها با خودم فکر میکنم اونقدر سیاست خرج بدم جلوی شوهرم که اصلا دلش نیاد و جرعت نکنه سرم داد بزنه. اما خیلی سخته جلوی دهنمو بگیرم خیلی وقت ها مخصوصا وقت هایی که حق با منه🥲

یعنی فقط واسه تشییع جنازه؟اخه ناراحتم خیلی ته مت زد و ابروم برد

هر مراسمی که شوهرت میخواد بره، همراهیش کن. تشییع جنازه، مسجد ، خونه، غذاخوری. هرجا که رفت، بهش بگو بخاطر تو میام فقط. تو فقط غصه نخور.ازاین حرف ها. این باعث میشه دفعه های بعدی که مادرشوهرت زرت و پرت کرد، شوهرت بیشتر از قبل پشتت باشه. برو اونجا و سرد فقط سلام احوال پرسی کن. سرد دست بده. یه جوری که اطرافیان نفهمن، فقط مادرشوهرت بفهمه که ازش فاصله گرفتی.

ای جانم خدا حفظش کنه😍 داری قلقلکم میدی بچه بیارما😂بخاطر عشقی که به بچه دارم، بعضی وقتا ها با خودم ...

من نمیگم کلا نیار ولی اول شرایطتون رو درست کن

بارها تو این سایت گفتم به شما هم میگم بچه به زندگی یه (تر) اضافه میکنه. هر شرایطی که داری شدیدتر. اگه زندگیت خوبه بهتر، اگر همسر بی مسئولیتی داری، بی مسئولیت تر. اگر مادر افسرده س، افسرده تر. اگر حالتون با هم خوبه، خوب تر، اگر زندگیتون شیرینه، شیرین تر، اگر مشکل زیاد دارید، مشکلات بیشتر

من خودم ۳۱ سالگی مادر شدم. با وجود تنبلی و مشکلات باروری. ولی راضیم، چند سال اول از نظر مالی تو تلاطم بودیم، بعدش شرایط برای رشد بچه بهتر شد. دقت کن بچه تو هر شرایطی میتونه بزرگ شه و قد بکشه، ولی رشد نمیکنه! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اول مشکلمو کامل بخون بعد هی اینجوری نظر بده. من پنج سال صبر کردم که شرایط بهتر بشه. بهتر نشد که هیچ، ...

عزیزم رفتار پدر با مادر بچه خیلی خیلی خیلی زیاد روی تربیت بچه تاثیر میذاره به این فکر کن ک اون بچه تا همیشه بچه تو هست و رفتارهاش از پدرش الگو میگیره ، اگر رابطه شما و همسرتون خوب نیست ترجیحا بچه دار نشو هم بخاطر خودت ک نمیتونی اونطور ک میخوای بچت و تربیت کنی و هم بخاطر خود بچه چون بغیر از پول به آرامش و عشق و محبت بین پدر مادرش احتیاج داره و روی شخصیتش تاثیر داره ، به نظرم بهتره تصمیم عاقلانه بگیری و خواسته دلت ک حق شما هم هست ک مادر بشی را بسپاری بخدا انشالله خودش برات شرایط و جور میکنه

ببین من خودم بخاطر شرایط بد و غیر ممکنی ک داشتم نتونستم به بچم شیر بدم و یه حسرت تو دلم مونده حتی یه بار هم طعم شیر دادن به بچه رو نچشیدم  گاهی وقتا به سرم میزنه بچه دوم بیارم فقط بخاطر اینکه اون حس و تجربه کنم ولی به هزار و یک دلیل پا روی دلم میذارم  و این کار و انجام نمیدم  میدونم مثال من با شرایط شما قابل قیاس نیست ولی بهتره تصمیم عاقلانه بگیری تا احساسی

بچه ها به منم یه نظر میدید؟چند وقت پیش رفتم خونه مادرشوهرم اینا و واسه بار دوم بهم ته مت زد البته غی ...

شما در کنار همسرت باش و اجازه نده کسی از فاصله بینتون سواستفاده کنه.

من نمیگم کلا نیار ولی اول شرایطتون رو درست کنبارها تو این سایت گفتم به شما هم میگم بچه به زندگی یه ( ...

حرفات خیلی کامل و پخته بود عزیزم. مشخصه چقدر انسان فهمیده ای هستی. لذت بردم. ممنون که راهنماییم کردی گلم. به نظرت مردی که نمیتونه خشمشو کنترل کنه و سر هر چیزی سریع داد میزنی و چندین بار مشاوره و روانپزشک رفته قرص خورده ولی خوب نشده، ممکنه از این به بعد خوب بشه؟😔 راه حلی میبینی برای این مشکل؟ (حالا مثلا دروغ و پنهانکاری هاشو نمیگم چون به نظرم اخلاقش که درست بشه ، بقیه چیزها با حرف زدن درست میشه. مشکل اینه که نمی‌تونیم مثل دو تا آدم باهم حرف بزنیم چون زود جوش میاره)

عزیزم رفتار پدر با مادر بچه خیلی خیلی خیلی زیاد روی تربیت بچه تاثیر میذاره به این فکر کن ک اون بچه ت ...

چشم عزیزم. مرسی که نظر دادی و درکم کردی. آرامش گرفتم با حرفاتون. نی نی سایتی ها خیلی خوبن بخدا🥹🩷