2777
2789
عنوان

فردا امتحان دارم و همچنان نخوابیدم 🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 62 پست
آها میتونم بگم موفق باشی چون انسانی هستی از روانشناسی سر در نمیارم😂مگه نخوندیش؟

قبلا خوندم باید دوره کنم یکم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه طرف قلبم خیلی اذیتم میکنه از یه طرف باید بیدار بمونم تا صبح ...ببینم بیهوش نمیشم😂😂

منم تا صبح باید بیدار بمونم بخاطر سهل انگاری های شب امتحانی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خوب بشین دوره کن اگرم دیر بخوابی عیب نداره فردا اومدی خونه بخواب به جبرانش منم تا صبح بیدارم

گلیلیلی حس خوبی دادییی چقدر انرژی مثبتییییتژتژدیاذژ🥺🥹🫂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

همدردیم😂😂راستش من خوندم هم اما خوب واقعا تموم نمیشه هرچی میخونی میبینی یه چیز دیگه مونده باید بخون ...

من هیچی صفر

فداتشم💚💚 خوبه پس میشینیم تا صبح میخونیم من الان میدونم تنها نیستم😂😂فردا وقت زیاده واسه خواب واست ...

راست میگی...قول میدم الان گوشیو بزارم کنار بخونم...ساعت سه بیا اینجا ببینم چیکار کردی🥹🫂

من هیچی صفر

عیب نداره منم فقط اینو خوندم یه امتحان رو کلا صفر صفر بودم یعنی هیچی حالیم نبود ازش خداروشکر رسیدم تموم کنم خیلی هم از بازخوردم راضی بودم واقعا اونشب نیم ساعت خوابیدم ولی ارزش داشت

عیب نداره منم فقط اینو خوندم یه امتحان رو کلا صفر صفر بودم یعنی هیچی حالیم نبود ازش خداروشکر رسیدم ت ...

میشه درخواست دوستی بدی اونجا چت کنیم؟

اینجا شاید اسی راضی نباشه