2777
2789

بدون من جایی نمیره اونم با اون همه غریبه. بعد میگن سمتارو میپرسن  مثلا چپ راست . اینو یاد نمیگیره چطور یادش بدم؟ پسره من به هوشش شک ندارم ولی از درس خوندن فراریه امسال پیش دبستانی میره میگه میخوام راحت باشم درس نخونم شعر و سوره رو با تهدید یادش میدم چون همش فراریه‌ من فک میکردم خیلی ساده میگیرن ولی دیدم به بچه میگن از ده به پایین برعکس بشماره بنظره من خیلی سخته برا بچه.من خیلی استرس گرفتم دارم میمیرم از استرس چی میشه 

برام صلوات میفرستین

من بردم،یه مشت بی سواد نشستن پیش هم 😑ازپسرمنم ایراد گرفتن قراره باز دوشنبه ببرم،هرچی گفتن نگران نباش

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بردم،یه مشت بی سواد نشستن پیش هم 😑ازپسرمنم ایراد گرفتن قراره باز دوشنبه ببرم،هرچی گفتن نگران نبا ...

وااای این نگرانیمو بیشتر کرد. چی پرسیده بودن مگه ازش؟ کی برده بودی؟

برام صلوات میفرستین
نه تمرکزش زیاد جالب نیس.

رو تمرکزش کار کن

مثلا پازل بده حل کنه 

حس های عمقی سرچ کن اونارو باهاش تمرین کن 

شک کردم احتمالا بخاطر تمرکز پایینش که حوصله نداره

اگه میتونی با یه کاردرمانی مشورت کن 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

وااای این نگرانیمو بیشتر کرد. چی پرسیده بودن مگه ازش؟ کی برده بودی؟

نگران نباش،من اواخر آبان برده بودم،نمیدونم چی پرسیدن اما هرچی ازپسرم پرسیدم نگفت درحالی پرحرف و باهوشه،وقتی گفتن باید بیاری متخصص ببینه اصلا کپ کردم،درحالی که خیلی ازبچه ها که اومدن اوکیشو دادن و رفت،الانم تا دوشنبه شمشیرو ازرو بستم برم ببینم دردومرگشون چیه

رو تمرکزش کار کنمثلا پازل بده حل کنه حس های عمقی سرچ کن اونارو باهاش تمرین کن شک کردم احتمالا بخاطر ...

وای نه نمیخوام بچم کازش به کادر و درمانو این چیزا بکشه شرایطشو ندارم من اصلا زندگیمو میگم

برام صلوات میفرستین
نگران نباش،من اواخر آبان برده بودم،نمیدونم چی پرسیدن اما هرچی ازپسرم پرسیدم نگفت درحالی پرحرف و باهو ...

وای خدای من چقدررر سخت میگیرن .بردی پیش متخصص؟ چیشد؟

اینجور که تو گفتی من پاک نا امید شدم😔😔 پسره من دل به درس نمیده اصلا

برام صلوات میفرستین
نگران نباش،من اواخر آبان برده بودم،نمیدونم چی پرسیدن اما هرچی ازپسرم پرسیدم نگفت درحالی پرحرف و باهو ...

خودت اجازه بگیر و کنار پسرت باش 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

وای خدای من چقدررر سخت میگیرن .بردی پیش متخصص؟ چیشد؟اینجور که تو گفتی من پاک نا امید شدم😔😔 پسره من ...

فکرکنم همسن پسرم باشه،خداحفظش کنه اشکال نداره بچه ان.هنوز نبردم ده باربهم زنگ زدن یا خواب بودم یا امتحان داشتم،پسرم مشق کامل مینویسه خیلی تیزه،فقط نگران نباش اگرم چیزی گفتن به دل نگیر بپرس توکدوم مرحله نتونسته قبول بشه،توکل بخدا ان شاءالله قبول میشه ❤️❤️ماها ازبچه ی خودمون مطمعنیم

خودت اجازه بگیر و کنار پسرت باش

اصلا اجازه نمیدن اصلا نگفتن مشکل چیه،من خیلی اخلاقم تنده ازالان دارم خودمو کنترل میکنم برای دوشنبه😑

فکرکنم همسن پسرم باشه،خداحفظش کنه اشکال نداره بچه ان.هنوز نبردم ده باربهم زنگ زدن یا خواب بودم یا ام ...

من مسئلم این نیس که . من میگم قبول نشه میفرستن مدرسه استسنائی. شما که میگی ده بار زنگ زدن جواب ندادی معلومه ادم استرسی نیستی من از الان دارم دق میکنم اخه میدونم پسزم خیلی ترسو بازیگوش و حواس پرته ولی هوشش مشکل نداره از این نگرانم. بتظرم سنجش برای کلاس اول خیلی زوده و سخت میگیرن براشون

برام صلوات میفرستین