بدون من جایی نمیره اونم با اون همه غریبه. بعد میگن سمتارو میپرسن مثلا چپ راست . اینو یاد نمیگیره چطور یادش بدم؟ پسره من به هوشش شک ندارم ولی از درس خوندن فراریه امسال پیش دبستانی میره میگه میخوام راحت باشم درس نخونم شعر و سوره رو با تهدید یادش میدم چون همش فراریه من فک میکردم خیلی ساده میگیرن ولی دیدم به بچه میگن از ده به پایین برعکس بشماره بنظره من خیلی سخته برا بچه.من خیلی استرس گرفتم دارم میمیرم از استرس چی میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکرکنم همسن پسرم باشه،خداحفظش کنه اشکال نداره بچه ان.هنوز نبردم ده باربهم زنگ زدن یا خواب بودم یا ام ...
من مسئلم این نیس که . من میگم قبول نشه میفرستن مدرسه استسنائی. شما که میگی ده بار زنگ زدن جواب ندادی معلومه ادم استرسی نیستی من از الان دارم دق میکنم اخه میدونم پسزم خیلی ترسو بازیگوش و حواس پرته ولی هوشش مشکل نداره از این نگرانم. بتظرم سنجش برای کلاس اول خیلی زوده و سخت میگیرن براشون