2777
2789
عنوان

با دوست حسود چیکار کنیم

351 بازدید | 32 پست

دوازده ساله دوستیم

از تو کلاس زبان تا الان

اون رفته شهر خودش منم شهر خودمون ولی مجازی با هم در ارتباطیم و هنوزم صمیمی ترین دوستمه

من چهار سال پیش ک خواستم گوشی بگیرم گفت شیائومی نگیر داییم گوشی فروشی داره گفته بهت بگم بدرد نمیخوره مث من سامسونگ بگیر

چند وقت بعدش اشتباهی گفت میخواد شیائومی بگیره 

الان باز میگه سامسونگ نگیر منم میخوام شیائومی بگیرم توام همونو بگیر😐

من گفتم اون هم کیفیتش پایینه هم اونی ک من میخوام نیست میگه نه تو نمیدونی عموم گوشی فروشی داره گفته سامسونگ بدرد نمیخوره فقط گرون تره الکی😐😂

تو خیلی مسائل دیدم حسودی میکنه ولی صمیمی ترین دوستمه🥲

از جیک و پوک هم خبر داریم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه دوست۱۵ساله داشتم منو کلا حفظ بود معنی سکوتم رو حتی میفهمید ولی خسیس بود اخر یه روز برای همیشه گذاشتمش کنار اخه هر چی قورت میدادم میدیدم دیگه اخرامه نمیتونم نمیکشم

بنظر من سامسونگ بهترهاون کاریو کن که خودت درست میدونیاز برنامه هات با خبرش نکناون چرا باید بدونه میخ ...

اول اون گفت میخوام شیائومی نوت ۱۲ بگیرم شبیه ایفونه 

منم گفتم میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی و اینا

من یه دوست۱۵ساله داشتم منو کلا حفظ بود معنی سکوتم رو حتی میفهمید ولی خسیس بود اخر یه روز برای همیشه ...

چون خسیس بود؟😐😂

ریدم تواینجور دوستا😐واژه دوست ب خیلیا نمیاداینو حذفش کن حسوده و نمیخواد بهتر از اون باشی بعد بهش می ...

اره از همیشه با هم بودیم اخه🥲

همه چیزامونو بهم میگیم

اولین نفری ک فهمید دوست پسر داره من بودم